firatbtw Decapat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 247 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #1 Bir oyun hesap satış sitesi için kimliğimi onaylamam gerekiyordu. Bilgisayarımda kamera olmaması nedeniyle telefon ile bağlandım ve Chrome'da kamerayı kullanması için izin verdim ama bu izini kapatmak istiyorum bu mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2023
Bir oyun hesap satış sitesi için kimliğimi onaylamam gerekiyordu. Bilgisayarımda kamera olmaması nedeniyle telefon ile bağlandım ve Chrome'da kamerayı kullanması için izin verdim ama bu izini kapatmak istiyorum bu mümkün mü?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 25 Nisan 2023 #2 Alttaki linke gidip ayarlayabilirsin. chrome://settings/content/all
firatbtw Decapat Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 247 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #3 armas dedi: Alttaki linke gidip ayarlayabilirsin. chrome://settings/content/all Genişletmek için tıkla... Mobil için bu izini kapatmanın yolu yok mu? Mobilden olmayacağını bilerekten yine denedim ama olmadı tabii.
armas dedi: Alttaki linke gidip ayarlayabilirsin. chrome://settings/content/all Genişletmek için tıkla... Mobil için bu izini kapatmanın yolu yok mu? Mobilden olmayacağını bilerekten yine denedim ama olmadı tabii.