Chrome kapandığında tüm hesaplardan oturum kapanıyor

Normalde bu duruma iki şey neden olabilir @fromhell1 hocam,
1-) Her çıkışta çerezlerin temizlenmesi ki siz ayarın bu şekilde olmadığını belirtmişsiniz.
2-) Parolaları kaydetmemeye veya oturumları kapatmaya yönelik bir ayar. Tarayıcıda olabileceği gibi hiç duymadım ama bir ihtimal google hesabınızla da ilgili olabilir.

Yukarıdakiler dışında parolaları kaydetmeye engel olabilecek aklıma gelen tek şey belki virüs veya diğer güvenlik yazılım ayarları..

Çözüm için denenebilecek basit bir kaç işlem.
  • Çerezleri temizlemediğinizi söylemiştiniz. Tüm çerezleri temizleyin ve sonraki girişlerde sorun devam ediyor mu bakın.
  • Chromeyi ya sıfırlayın ya da kaldırıp tekrar kurun. İlk etapta Chrome'ye Google kullanıcı hesabınızı girmeyin çünkü eski Chrome ayarlarınızı yeni yüklediğinize otomatik uygular. Bu hali ile oturumların kapanıp kapanmadığını kontrol edin.
Sonra google hesabınızı da girersiniz.

Son düzenleme:
"Ayarlar/ Gizlilik ve güvenlik/ Çerezler ve diğer site verileri/ Tüm pencereler kapatıldığında çerezleri ve site verilerini temizleme" etkin mi değil mi denetler misin?

Bunu deneyin.

"Ayarlar/ Gizlilik ve güvenlik/ Çerezler ve diğer site verileri/ Tüm pencereler kapatıldığında çerezleri ve site verilerini temizleme" etkin mi değil mi denetler misin? ben bu ayarı bulamıyorum dediğiniz yerde çıkmıyor

Normalde bu duruma iki şey neden olabilir @fromhell1 hocam,
1-) Her çıkışta çerezlerin temizlenmesi ki siz ayarın bu şekilde olmadığını belirtmişsiniz.
2-) Parolaları kaydetmemeye veya oturumları kapatmaya yönelik bir ayar. Tarayıcıda olabileceği gibi hiç duymadım ama bir ihtimal google hesabınızla da ilgili olabilir.

Yukarıdakiler dışında parolaları kaydetmeye engel olabilecek aklıma gelen tek şey belki virüs veya diğer güvenlik yazılım ayarları..

Çözüm için denenebilecek basit bir kaç işlem.
  • Çerezleri temizlemediğinizi söylemiştiniz. Tüm çerezleri temizleyin ve sonraki girişlerde sorun devam ediyor mu bakın.
  • Chromeyi ya sıfırlayın ya da kaldırıp tekrar kurun. İlk etapta Chrome'ye Google kullanıcı hesabınızı girmeyin çünkü eski Chrome ayarlarınızı yeni yüklediğinize otomatik uygular. Bu hali ile oturumların kapanıp kapanmadığını kontrol edin.
Sonra google hesabınızı da girersiniz.

Hocam çok çok geç bir cevap olacak fakat sorunun neden kaynaklandığını bulamamama rağmen birkaç gün sonra kendiliğinden çözüldü. Bir update falan mı buna sebep olmuştu bilmiyorum, daha da yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı