H helloueeue Femtopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #1 Bilgisayarda bu sorunu cozemedim. Her girişimde yeniden Gmail'e giriyorum oturumu aciyorum. Bu yıl bir defa daha olmuştu bir şeyleri açtım kapattım çözmüştüm de unuttum. Ek olarak pc'de kaspersky yüklü. Son düzenleme: 22 Kasım 2023
Bilgisayarda bu sorunu cozemedim. Her girişimde yeniden Gmail'e giriyorum oturumu aciyorum. Bu yıl bir defa daha olmuştu bir şeyleri açtım kapattım çözmüştüm de unuttum. Ek olarak pc'de kaspersky yüklü.
JacKss Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 123 Çözümler 3 23 Kasım 2023 #2 Google Chrome oturum kapanıyor burada paylaştım YouTube olan versiyonu.
H helloueeue Femtopat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2023 #3 JacKss dedi: Google Chrome oturum kapanıyor burada paylaştım YouTube olan versiyonu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Sorun çözüldü Fakat şu eksik kaldı Ben kaspersky yükleyince sorun yine basliyor Kaspersky de hangi ayari kapatmam lazim ki bunu bir daha yapmasin cozemedim Son düzenleme: 23 Kasım 2023
JacKss dedi: Google Chrome oturum kapanıyor burada paylaştım YouTube olan versiyonu. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Sorun çözüldü Fakat şu eksik kaldı Ben kaspersky yükleyince sorun yine basliyor Kaspersky de hangi ayari kapatmam lazim ki bunu bir daha yapmasin cozemedim
JacKss Hectopat Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 123 Çözümler 3 24 Kasım 2023 #4 helloueeue dedi: Teşekkür ederim. Sorun çözüldü. Fakat şu eksik kaldı. Ben Kaspersky yükleyince sorun yine basliyor. Kaspersky'de hangi ayari kapatmam lazim ki bunu bir daha yapmasin cozemedim. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Internet Security eklentisi varsa sil ayarladan internet korumasını kapat.
helloueeue dedi: Teşekkür ederim. Sorun çözüldü. Fakat şu eksik kaldı. Ben Kaspersky yükleyince sorun yine basliyor. Kaspersky'de hangi ayari kapatmam lazim ki bunu bir daha yapmasin cozemedim. Genişletmek için tıkla... Kaspersky Internet Security eklentisi varsa sil ayarladan internet korumasını kapat.