Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #1 Geçen baktığımda 23 Eylül'e kadar geçmişi görebiliyordum. Ama daha öncesini de görmem gerekiyordu. Bugün baktım, 30 Eylül'e kadar gözüküyor. Aradaki 1 hafta da silinmiş. Otomatik geçmiş silme gibi bir özellik mi var? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2023
Geçen baktığımda 23 Eylül'e kadar geçmişi görebiliyordum. Ama daha öncesini de görmem gerekiyordu. Bugün baktım, 30 Eylül'e kadar gözüküyor. Aradaki 1 hafta da silinmiş. Otomatik geçmiş silme gibi bir özellik mi var?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 29 Aralık 2023 #2 Otomatik silme açıksa yapar evet. Alttaki linkten otomatik silmeyi kapat. Welcome to My Activity myactivity.google.com
Otomatik silme açıksa yapar evet. Alttaki linkten otomatik silmeyi kapat. Welcome to My Activity myactivity.google.com
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2023 #3 armas dedi: Otomatik silme açıksa yapar evet. Alttaki linkten otomatik silmeyi kapat. Welcome to My Activity myactivity.google.com Eki Görüntüle 2067729 Genişletmek için tıkla... Oturum aç diyor. Oturum açmadan kullanıyorum Chrome'u.
armas dedi: Otomatik silme açıksa yapar evet. Alttaki linkten otomatik silmeyi kapat. Welcome to My Activity myactivity.google.com Eki Görüntüle 2067729 Genişletmek için tıkla... Oturum aç diyor. Oturum açmadan kullanıyorum Chrome'u.