Chrome kendi kendine HTML dosyası indirdi

sporcucocuk

Femtopat
Daha fazla  
Chrome'a girdiğimde 7ve_suya adlı bir HTML dosyası indirdi, boyutu 0 KB ve açtığımda hiçbir şey gözükmüyor. Nedir bu virüs olabilir mi?

Chrome'a girdiğimde 7ve_suya adlı bir HTML dosyası indirdi, boyutu 0 KB ve açtığımda hiçbir şey gözükmüyor. Nedir bu virüs olabilir mi?

Chrome://downloads/ adresine gidip resimdeki gibi altında bir link olacaktır ona bakar mısın nereden indirildi diye bir daha da bilmediğini dosyayı açmayın derim.

Şüphelendiyseniz içiniz rahatlaması amacıyla Kaspersky ve Malwarebytes ile tam tarama yapabilirsiniz.
Ancak bir şey olacağını sanmıyorum, arada bende de yanlışlıkla bir hareket yapınca klavye ile bende de iniyor, ama aldırmayıp direkt siliyorum.
Bundan sonrasında bilmediğiniz dosyaları çalıştırmazsanız sizin için daha iyi olur.

Chrome://downloads/ adresine gidip resimdeki gibi altında bir link olacaktır ona bakar mısın nereden indirildi diye bir daha da bilmediğini dosyayı açmayın derim.

Eki Görüntüle 2238681
hocam boş hiçbir şey yazmıyor. normalde açmam da önce tarattım temiz çıktı. sonrasında pc taraması da yaptım kaspersky ile.

teşekkürler hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…