Merhaba arkadaşlar. Chrome ekranım görüldüğü gibi kıpkırmızı. Sürücüyü kaldırım tekrar kurunca düzeliyor. Ancal tekrar kapayıp açınca aynı şekle dönüyor. Sistem geri yükleme yaptım yine düzelmedi. Nasıl halledebilirim bu sorunu, bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Sadece Chrome'de böyle oluyor, diğer tarayıcılarda bir sorun yok.
Chrome Web MaÄazası'ndan uzantılar ekleyerek masaüstünüzde Chrome'u özelleÅtirebilirsiniz. Uzantı yükleme Ãnemli: Gizli modda veya Misafir olarak göz atarken uzantı ekleyemezsiniz.
support.google.com
Ayrıca Chrome sıfırlama ya da kaldırıp yeniden kurmayı da deneyebilirsiniz.
Chrome'daki tarayıcı ayarlarınızı istediÄiniz zaman geri yükleyebilirsiniz. YüklediÄiniz uygulamalar veya uzantılar sizin bilginiz dıÅında ayarlarınızı deÄiÅtirdiyse, ayarlarınızı geri yüklemeniz gere
Reklamlar Google Chrome hakkında ekran pembe oldu ve ekran renkleri karıştı şeklinde birçok soruyla karşılaşmaktayız. Chrome ekran renginin değişme sorununu nasıl çözebileceğinizi anlatacağız. Sorun tamamen ekran kartınızın yazılımıyla alakalıdır. Sorunu çözmek için ekran kartınızın yönetim...
Reklamlar Google Chrome hakkında ekran pembe oldu ve ekran renkleri karıştı şeklinde birçok soruyla karşılaşmaktayız. Chrome ekran renginin değişme sorununu nasıl çözebileceğinizi anlatacağız. Sorun tamamen ekran kartınızın yazılımıyla alakalıdır. Sorunu çözmek için ekran kartınızın yönetim...