Chrome Mobile açılınca son sekmeyi yüklüyor

emre_2280

Hectopat
Daha fazla  
Telefonumda tarayıcı olarak Chrome kullanıyorum. Kendiliğinden son çıktığım sekmeye geri atıyor.

Mesela Technopat'ta bir konuya baktıktan sonra, sol üstten ev tuşuna basıp tarayıcıyı kapatıyorum. Tekrardan açınca ana sayfada olmam gerekirken tekrardan bir önce ki sekmeye geri dönüyorum. Bu ayarı nereden kapatabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Chrome ayarlarına gelin. Başlangıç diye aratın.

X - Yeni Sekme sayfasını aç

- Kaldığım yerden devam et

- Belirli bir sayfayı veya sayfa grubunu aç

X İşaretli bölümü seçerseniz sorununuz düzelecektir.

Hocam mobil için soruyorum. Mobilde arama yapılmıyor bu yüzden dediğiniz ayarı bulamadım. Bende üşenmedim mobil tarayıcımda ki şifrelerimi Firefox'a taşıdım 😁 Artık eklenti de kullanabiliyorum 😁

Bende mobilde Firefox a geçmek istedim fakat Chromedaki şifrelerimi vs Firefox a taşıyamadigim için geçemedim nasıl bilgilerimi aktarabilirim bilginiz var mı

Bende mobilde Firefox a geçmek istedim fakat Chromedaki şifrelerimi vs Firefox a taşıyamadigim için geçemedim nasıl bilgilerimi aktarabilirim bilginiz var mı
Mobilden .cvs dosyasını telefonuna indir. Daha sonra bilgisayarına ve telefonuna Firefox kur. Kurduktan sonra bilgisayarına indirdiğin Firefox'a .cvs dosyasını at. Daha sonra bir Firefox hesabı oluştur ve telefonun ile senkronize et.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı