Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 1 Haziran 2024 #1 Chrome'u özelleştireyim derken rastgele renklere basınca seçili olan siyah renk gitti. Chrome Ana Safası> Chrome'u Özelleştir Sağ alttaki renk seçiciden sadece siyah rengi seçebiliyordum ama artık yok.
Chrome'u özelleştireyim derken rastgele renklere basınca seçili olan siyah renk gitti. Chrome Ana Safası> Chrome'u Özelleştir Sağ alttaki renk seçiciden sadece siyah rengi seçebiliyordum ama artık yok.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 1 Haziran 2024 #2 Chrome'u sıfırlamayı denedin mi?
kwabs Decapat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.543 Çözümler 18 Yer Reykjavik 1 Haziran 2024 #3 Ayarlar > görünümden yapılabiliyor.
Batuhandn Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 2.158 Makaleler 4 Çözümler 8 Yer İstanbul / Türkiye 1 Haziran 2024 #4 İlkay Baki Bayram dedi: Chrome'u sıfırlamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Eskiden böyle gözüküyordu. (Sunucu hatası yüzünden fotoğraf yükleyemiyorum.)
İlkay Baki Bayram dedi: Chrome'u sıfırlamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... Eskiden böyle gözüküyordu. (Sunucu hatası yüzünden fotoğraf yükleyemiyorum.)