Chrome NB Search Uzantısını Kaldırma

bahadiR^

Kilopat
Direk konuya gireyim. Sabah kardeşim bilgisayara internetten dosya falan indirmiş. Şu an bilgisayarımda ekrana sürekli reklam getiren uygulamalar var. Çoğunu temizledim. Ancak Chrome'daki NB Search uzantısını bir türlü kaldıramadım. Kaldırmak istediğimde kurumsal politika tarafından yüklenmiş diyor. Kalkmıyor. Nasıl kaldırabilirim bunu bilgisayarımdan? Yardımlarınızı bekliyorum.

nb.png

Aynı sorunu bende yaşadım bu şekilde hallettim

Lütfen aşağıdaki adımları takip edin:
  1. Açık olabilecek tüm Chrome pencerelerini kapatın
  2. Başlat --> Çalıştır --> Aç: satırına regedit yazıp Tamam'ı tıklayın
  3. Beliren uyarı mesajında Evet'i tıklayın
  4. HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Google\Chrome klasörünü altında ExtensionInstallForcelist klasörünü bulun
  5. ExtensionInstallForcelist klasörüne sağ tıklayın ve Sil'i seçin
  6. Beliren uyarı mesajında Evet'i tıklayın
  7. Şimdi Chrome'u tekrar başlatarak sorunun giderelip giderilmediğini kontrol edin lütfen

direk olarak çalıştıra regedit yaz sonrasında düzene tıkla ve bul seçeneğine direkt olarak ExtensionInstallForcelist yaz çıkan 2.doyaya gel ve sil .kontrol et eklenti kalkmış mı eğer kalkmadıysa bu linkteki işlemleri yap biraz uzun ama ben bu işlemleri yaptıktan sonra yukarıdaki arkadaşın dediği işlemi yaptım düzeldi ek olarak yapman gerekebilir işlemleri.. www.duralitekelioglu.com: Portalsepeti kaldırma – anasayfa değiştirme – nasıl kurtulurum – virüsünden kurtulma 2014Web Tasarımı, Asp.Net, PHP...

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı