Chrome neden yüksek kaynak tüketiyor?

fallen spartan

Picopat
Daha fazla  
Bilmediğim için naçizane bir sorum var, Görev Yöneticisi'ni ilk açtığımda Google %30 civarı GPU ve 2500 civarı bellek kullanıyordu, normal mi? 4060 ekran kartı var laptopumda.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: WHT
Çünkü Chrome sizin için değil, Google endekslemesi için bedava sunulan bir ürün. Yapacak çok işi ar, ondan kaynak canavarı.
Chromium tabanlı Edge çok daha performanslı, aradaki fark Chrome'un yaptığı ek işlerden kaynaklanıyor.

Sizin ki yine iyimiş hocam Normal endişe edecek bir şey yok

Chrome çok bellek kullanıyor. Edge'e geçtim 400 MB falan kullanıyor.
Hocam nasıl kullanıyorsunuz Edge'yi? Gördüğüm yerde kapatasım geliyor, Microsoft'un Windows alıyorsan bunu sana kitlerim deiği tarayıcı gibi geliyor. Kendi tarayıcısını kullanıcılarına kullandırmak istemesi çok normal. Ama gerçekten kötü geliyor bana.

Sizin ki yine iyimiş hocam Normal endişe edecek bir şey yok
Eki Görüntüle 2415751

Bir süreliğine Opera GX dene. PC biraz nefes alsın.

Bilmediğim için naçizane bir sorum var, Görev Yöneticisi'ni ilk açtığımda Google %30 civarı GPU ve 2500 civarı bellek kullanıyordu, normal mi? 4060 ekran kartı var laptopumda.

Eki Görüntüle 2415741
Chormium tabanlı en geniş ve en popüler tarayıcı kelimenin tam anlamıyla bir zırvalık. Ne doğru dürüst bir güzenlik sağlayabiliyor ne de hafif bir tarayıcı. Tekelleşen bir dev ve kaliteli olmak zorunda değil. Çünkü piyasa onun üzerinden dönüyor.

Opera GX, Chrome ve Edge'den bile daha kötü bu arada.
Chrome, Edge ve Opera kullandım. Bazen ikisini de kullanıyorum( Chrome, Opera). Ram ve bellek kısmında sorunum yok performansımı etkilemiyor ama Opera daha hızlı hissettiriyor. Chrome şu an ayaktaysa temelinin sağlam olması sayesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…