D DARK WORLD Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #1 Hiç bir şey yüklemediğim halde google chrome'a netmahal diye bir şey eklendi. 5 dk mutfağa gidip gelmemle nasıl böyle bir şey olur ?
Hiç bir şey yüklemediğim halde google chrome'a netmahal diye bir şey eklendi. 5 dk mutfağa gidip gelmemle nasıl böyle bir şey olur ?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 4 Kasım 2014 #2 Google Chrome Netmahal arama motorunu kaldırma
D DARK WORLD Hectopat Katılım 26 Ekim 2014 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #3 Olmadı, kalkmadı. Ben çözümü sormadım zaten, başlık değişmiş, alakasız cevap verilmiş. Nasıl olur da masaüstünde bırakıp gittiğim makinaya hiç bir etkileşim olmadan uzantı eklenir, onu sormuştum.
Olmadı, kalkmadı. Ben çözümü sormadım zaten, başlık değişmiş, alakasız cevap verilmiş. Nasıl olur da masaüstünde bırakıp gittiğim makinaya hiç bir etkileşim olmadan uzantı eklenir, onu sormuştum.