3 350070 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Aralık 2017 Mesajlar 10.605 Makaleler 4 Çözümler 41 25 Mart 2022 #1 Sa arkadaşlar sizlere bir soru soracağım. Chrome OS, Android oyunlarını sanallaştırma yaparak mı oynatıyor? Yoksa native mi oynatıyor?
Sa arkadaşlar sizlere bir soru soracağım. Chrome OS, Android oyunlarını sanallaştırma yaparak mı oynatıyor? Yoksa native mi oynatıyor?
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 25 Mart 2022 #2 350070 dedi: Sa arkadaşlar sizlere bir soru soracağım. Chrome OS, Android oyunlarını sanallaştırma yaparak mı oynatıyor? Yoksa native mi oynatıyor? Genişletmek için tıkla... İkisi de Google'nin olduğu için emülatör vs yok direk oynatıyor diye biliyorum.
350070 dedi: Sa arkadaşlar sizlere bir soru soracağım. Chrome OS, Android oyunlarını sanallaştırma yaparak mı oynatıyor? Yoksa native mi oynatıyor? Genişletmek için tıkla... İkisi de Google'nin olduğu için emülatör vs yok direk oynatıyor diye biliyorum.
aegeanfisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 2.112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2022 #3 Ben Arm tabanlı Chromebook kullanıyorum. Oyunlarda benzer hatta aynı işlemcili telefonlar ile aynı performansı verdiği için native olarak oynattığını düşünüyorum. Sanallaştırma olsa illaki düşüş olurdu. PUBG'yi falan gayet iyi oynatıyor.
Ben Arm tabanlı Chromebook kullanıyorum. Oyunlarda benzer hatta aynı işlemcili telefonlar ile aynı performansı verdiği için native olarak oynattığını düşünüyorum. Sanallaştırma olsa illaki düşüş olurdu. PUBG'yi falan gayet iyi oynatıyor.