K KodeHerif Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #1 Chrome Flex kurarken bilinmeyen hata: Failed to open device. tekrar deneyin. diye bir hata alıyorum. Ne yapmalıyım. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ekim 2023
Chrome Flex kurarken bilinmeyen hata: Failed to open device. tekrar deneyin. diye bir hata alıyorum. Ne yapmalıyım.
G GumrukMemuru Picopat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 997 21 Ekim 2023 #2 KodeHerif dedi: Chrome Flex kurarken bilinmeyen hata: Failed to open device. tekrar deneyin. diye bir hata alıyorum. Ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Konu disi olacak ama Chrome os kurmanin sebebi nedir? Linux Mint kursana.
KodeHerif dedi: Chrome Flex kurarken bilinmeyen hata: Failed to open device. tekrar deneyin. diye bir hata alıyorum. Ne yapmalıyım. Genişletmek için tıkla... Konu disi olacak ama Chrome os kurmanin sebebi nedir? Linux Mint kursana.
K KodeHerif Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2023 #3 Aslında deneme amaçlı ve daha performanslı olduğu söyleniyor.