Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 12 Mayıs 2024 #11 782067 dedi: Pek zannetmiyorum ama yerel kurulum yapıldığı zaman belki çalışma ihtimali var. Uyarı: (Chrome OS Flex kurulurken tüm diski bicimlendirir, dual boot destegi yoktur.) Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun. Uyarı iyi oldu hocam bilmiyordum. Şuan elimdeki en dandik USB bellek ile denedim daha düzgün birşey ilede deniyeyim.
782067 dedi: Pek zannetmiyorum ama yerel kurulum yapıldığı zaman belki çalışma ihtimali var. Uyarı: (Chrome OS Flex kurulurken tüm diski bicimlendirir, dual boot destegi yoktur.) Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağolun. Uyarı iyi oldu hocam bilmiyordum. Şuan elimdeki en dandik USB bellek ile denedim daha düzgün birşey ilede deniyeyim.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.377 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mayıs 2024 #12 Teknoyms dedi: Tamamdır hocam sağ olun. Uyarı iyi oldu hocam bilmiyordum. Şu an elimdeki en dandik USB bellek ile denedim daha düzgün bir şey ile de deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Önerim Linux Mint kurmak hocam.
Teknoyms dedi: Tamamdır hocam sağ olun. Uyarı iyi oldu hocam bilmiyordum. Şu an elimdeki en dandik USB bellek ile denedim daha düzgün bir şey ile de deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Önerim Linux Mint kurmak hocam.
Teknoyms Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2020 Mesajlar 1.961 Makaleler 1 Çözümler 10 16 Mayıs 2024 #13 Benim gibi Chrome Os Flex parlaklığı konusunda sorun yaşıyan olursa BOOT seçme ekranında iken klavye ile parlaklığı ayarlayın. İşletim sistemini başlatınca o şekilde kalıyor.
Benim gibi Chrome Os Flex parlaklığı konusunda sorun yaşıyan olursa BOOT seçme ekranında iken klavye ile parlaklığı ayarlayın. İşletim sistemini başlatınca o şekilde kalıyor.