5 565768 Decapat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 37 21 Temmuz 2022 #1 Play Store yok, APK açmıyor, uygulama inmiyor resmen. Gayet hızlı ama hiçbir uygulama indiremiyorum, web mağazası dışında.
Play Store yok, APK açmıyor, uygulama inmiyor resmen. Gayet hızlı ama hiçbir uygulama indiremiyorum, web mağazası dışında.
TheProNightly Kilopat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 99 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2022 #2 Henüz deneme fırsatı bulamadım ancak Android Alt sistemi olması lazım ayarlarında veya Linux uygulamalarını da kurabilirsiniz. Ayarlar menüsünde gerekli seçeneklerin var olması lazım.
Henüz deneme fırsatı bulamadım ancak Android Alt sistemi olması lazım ayarlarında veya Linux uygulamalarını da kurabilirsiniz. Ayarlar menüsünde gerekli seçeneklerin var olması lazım.
aliytrklkmz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2014 Mesajlar 1.173 Makaleler 3 Çözümler 14 Yer Ankara 21 Temmuz 2022 #3 Zaten öyle bir iddiası da yok Güçsüz bilgisayarlar için geliştirilmiş bir sürüm Flex os.