Chrome OS Flex'den Windows 10'a dönülemiyor

tah_aa

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yakın zamanda Chrome OS Flex kurdum fakat içerisinde Play Store gibi hiçbir şey yok hiçbir şey de indiremiyorum, bu yüzden tekrardan Windows 10'a dönmek istedim. İnternette çok az videosu var, zar zor birini buldum ve yapmaya başladım fakat işletim BIOS ayarlarına falan giremedim, BIOS şifresi istedi vesaire. Bunu çözmek için de internette dolaştım. Anakartta yazıyor diyen var, pili çıkar tak diyen. Anakartımda yazmıyor pil de çıkarılabilir değil. Bazıları kısa devre için bir pin olduğunu söyledi, tornavida ile temas etmek gerekiyormuş fakat onu da bulamadım.
Bir şekilde işletim sistemi değiştirmem gerekiyor SSD sıfırlayarak falan da olabilir artık ne şekilde olursa olsun bilgisayardaki her şey gitse bile yardımcı olun, teşekkürler.

Bir tamirci ya da serviste BIOS çipine yazılım yüklenmesi gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir tamirci ya da serviste BIOS çipine yazılım yüklenmesi gerekiyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bios üzerinden gitmesek olmazlı başka türlü çözümler bulamazmıyız

F12 tuşuna basılı tutarak PC'yi açtığınızda Boot menü geliyor mu? Ayar BIOS'ta kapalıysa gelmemesi gerekir.

2025-07-14_22-08-43.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı