miffa Centipat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 61 2 Kasım 2019 #1 Fotoğrafta gözüktüğü gibi oluyor, Chrome'u açıp kapattığımda duraklatıldı yazısı geliyor ve hesaba tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum. Başka hesapla girince böyle bir sorun olmuyor fakat ben bu hesapla girmek istiyorum.
Fotoğrafta gözüktüğü gibi oluyor, Chrome'u açıp kapattığımda duraklatıldı yazısı geliyor ve hesaba tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum. Başka hesapla girince böyle bir sorun olmuyor fakat ben bu hesapla girmek istiyorum.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Kasım 2019 #2 Bu ikisinin açık olduğuna emin olun. 1. olan açıksa kapatmayı deneyin. Geçmişi temizleme ve Tweak araçları kullanmayın.
Bu ikisinin açık olduğuna emin olun. 1. olan açıksa kapatmayı deneyin. Geçmişi temizleme ve Tweak araçları kullanmayın.
miffa Centipat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 61 9 Kasım 2019 #3 Murat5038 dedi: Eki Görüntüle 454907 Bu ikisinin açık olduğuna emin olun. 1. olan açıksa kapatmayı deneyin. Geçmişi temizleme ve Tweak araçları kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır bakmıyordum buraya geç yazdığım için kusura bakmayın lütfen. Attığınız fotoğraftaki ayar kısmı ayarların neresinde acaba?
Murat5038 dedi: Eki Görüntüle 454907 Bu ikisinin açık olduğuna emin olun. 1. olan açıksa kapatmayı deneyin. Geçmişi temizleme ve Tweak araçları kullanmayın. Genişletmek için tıkla... Uzun zamandır bakmıyordum buraya geç yazdığım için kusura bakmayın lütfen. Attığınız fotoğraftaki ayar kısmı ayarların neresinde acaba?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.474 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 9 Kasım 2019 #4 En altlara ve ortaya bakın.