respuNN Hectopat Katılım 23 Temmuz 2017 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2018 #1 Windows başladığında Chrome otomatik olarak bu site ile açılıyor. (Страница спонсоров) Msconfig'den bilinmeyen uygulamaları'da kapattım ne yapmam lazım? Virüs taraması da yaptım hiçbir şey çıkmadı. Yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Temmuz 2018
Windows başladığında Chrome otomatik olarak bu site ile açılıyor. (Страница спонсоров) Msconfig'den bilinmeyen uygulamaları'da kapattım ne yapmam lazım? Virüs taraması da yaptım hiçbir şey çıkmadı. Yardım eder misiniz?
dgknyl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Şubat 2016 Mesajlar 1.296 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Yazılım 12 Temmuz 2018 #2 Başlangıç klasöründe o rus sitesinin kısayolu olabilir onu kaldırın. Olmaz ise malware temizliği yapın.
Başlangıç klasöründe o rus sitesinin kısayolu olabilir onu kaldırın. Olmaz ise malware temizliği yapın.
Ready2Die Hectopat Katılım 13 Ağustos 2017 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2018 #3 Ayarlardan ayarladığın zaman da mı oluyor bu?