Chrome Peletle.com yönlendirme virüsü

Suskun45

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba herkese. Ben Chrome, Opera, Edge ve Internet explorer'da https olmayan bir siteye tıkladığımda beni önce peletle.com sonra tr.newtabtv.com daha sonra bu siteye yönlendiriyor:
bandicam 2017-07-13 11-36-32-791.jpg

Netten biraz araştırdım. 2 3 site çözümünü anlatmış ama İngilizce siteler. Program falan indirmemi istiyor. Birkaç tanesini denedim bazıları tespit ediyor ama silme için para istiyor. Malware programları ile de taradım bir sonuç alamadım. Bir sürü kayıtlı site var onları da silmek istemiyorum. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Akilgündogan ben dediğin şeyi tam anlamadım. Anladığım kadarıyla benden iki rapor oluşturmamı istedin. GetSystemİnfo Raporu ve Herdprotect txt raporu oluşturacağım her ikisini. Daha sonra seninle paylaşacağım bu raporları anladığım kadarıyla. Benim aklıma takılan iki soru var. ilki benim bir sürü özel dosyam var. Yani resimler, müzik, video falan bunlar o raporda yer alıyor mu? İkinci sorum sana bunları nasıl ulaştıracağım biraz ayrıntılı anlatırsan sevinirim.

AdwCleaner
Verdiğim linkten ADW Cleaner indir çalıştır. Tarama sonrası bitince sile bas bilgisayar yeniden başlayacaktır. Girdiğinde ayarlardan ana sayfayı değiştirebileceksin.

Net Framework 4.5 yani son sürümünü yüklediğimde zaten son sürüm yüklü diye hata alıyorum. Yüklü olup olmadığını nasıl anlayacağız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı