Chrome sağ tık'ta çıkan cihazına gönder yazısı

Aelha

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar yeni bir üyeyim konuyu yanlış yere açtıysam eğer şimdiden kusura bakmayınız.
Chrome'da sağ tık yapınca desktop-xx cihazına gönder diye bir şey çıkıyor. Eskiden olmuyordu. Acaba bunu nasıl kapatabilir diye sorucaktım. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de eskiden ne güzel kapatılan sekmeyi geri açabiliyorduk aynı sağ tık menüsünde. Kaybolmuş. Onu nasıl çözebiliriz?
Ctrl+Shift+T yaparsanız, kapattığınız son sekme açılır. Kombinasyonu kullanmaya devam ettikçe, kapattığınız sıraya göre sekmeler açılacaktır. Yanlışlıkla bir sekmeyi kapattığımda falan sıklıkla kullanıyorum ben.

Kendi Bilgisayar Adınızı öğrenin eğer farklıysa sorun var demektir.

Burada İngilizce olarak anlatılmış. Muhtemelen çalışıyordur. Translate'e yazsanız yüksek doğrulukla çevirecektir. Şu an çevirme için pek müsait değilim. Yarım saat sonra bakabilirim.
Çok teşekkür ederim sorunum çözüldü.
Kendi Bilgisayar Adınızı öğrenin eğer farklıysa sorun var demektir.
Kendi bilgisayar adımdan farklı. Şuan kapattım ama başka tanımadığım bir bilgisayarla bir eşleşme olmuş sanırım.

Kendi bilgisayar adımdan farklı. Şuan kapattım ama başka tanımadığım bir bilgisayarla bir eşleşme olmuş sanırım.
Muhtemelen ağınıza bağlı bir cihaz. Belki de Google hesabınızı girdiğiniz bir cihaz. Buradan kontrol edin. Bilmediğiniz cihazları silin.
Sorunu attığım linkteki adımlar ile mi çözdünüz?
Onu nasıl çözebiliriz?
Sekme olmayan kısıma tıklarsanız görülüyor. Ctrl+Shift+T ile de açabilirsiniz.

Evet attığınız link ile çözdüm çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…