The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.584 Makaleler 49 Çözümler 12 11 Mart 2025 #1 Google'ı zor duruma soktular. Haberler var ama yalan haber çok olduğu için sizlere sormak istedim. Sürprizbozan: Haberler Kennisgeving voor omleiding Weiterleitungshinweis Bakanlıktan Google’a tarihi darbe: Chrome'u satmak zorunda Bakanlıktan Google’a tarihi darbe: Chrome'u satmak zorunda t24.com.tr
Google'ı zor duruma soktular. Haberler var ama yalan haber çok olduğu için sizlere sormak istedim. Sürprizbozan: Haberler Kennisgeving voor omleiding Weiterleitungshinweis Bakanlıktan Google’a tarihi darbe: Chrome'u satmak zorunda Bakanlıktan Google’a tarihi darbe: Chrome'u satmak zorunda t24.com.tr
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 8.234 Makaleler 5 Çözümler 20 11 Mart 2025 #2 The Tribal Chief dedi: Google'ı zor duruma soktular. Haberler var ama yalan haber çok olduğu için sizlere sormak istedim. Sürprizbozan: Haberler Kennisgeving voor omleiding Weiterleitungshinweis Bakanlıktan Google’a tarihi darbe: Chrome'u satmak zorunda Bakanlıktan Google’a tarihi darbe: Chrome'u satmak zorunda t24.com.tr Genişletmek için tıkla... Rekabet kurumunu sallarlar mı hiç sanmıyorum, cezayı ödeyip ya hehe bile diyebilirler. Tabii böyle bir durum varsa.
The Tribal Chief dedi: Google'ı zor duruma soktular. Haberler var ama yalan haber çok olduğu için sizlere sormak istedim. Sürprizbozan: Haberler Kennisgeving voor omleiding Weiterleitungshinweis Bakanlıktan Google’a tarihi darbe: Chrome'u satmak zorunda Bakanlıktan Google’a tarihi darbe: Chrome'u satmak zorunda t24.com.tr Genişletmek için tıkla... Rekabet kurumunu sallarlar mı hiç sanmıyorum, cezayı ödeyip ya hehe bile diyebilirler. Tabii böyle bir durum varsa.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.584 Makaleler 49 Çözümler 12 11 Mart 2025 #3 Itechin.g dedi: Tabii böyle bir durum varsa. Genişletmek için tıkla... Ben de emin değilim. Bir sürü site satılacak diye clickbait yapmaya çalışıyor. Daha doğrusu yapıyorlar.
Itechin.g dedi: Tabii böyle bir durum varsa. Genişletmek için tıkla... Ben de emin değilim. Bir sürü site satılacak diye clickbait yapmaya çalışıyor. Daha doğrusu yapıyorlar.