Chrome satılacak davası vardı bir ara. Çoğunuz biliyordur zaten bu olayı. Şahsen Chrome'un gitmesini istemiyorum. Ama giderse ne olur sizce? Web tarayıcısı çıkar ve hızla önem kazanır diye düşünüyorum. Umarım olmaz.
Chrome satılacak davası vardı bir ara. Çoğunuz biliyordur zaten bu olayı. Şahsen Chrome'un gitmesini istemiyorum. Ama giderse ne olur sizce? Web tarayıcısı çıkar ve hızla önem kazanır diye düşünüyorum. Umarım olmaz.
Şöyle güzel çalışan stabil yerli milli bir tarayıcı olsa onu kullanacağız aslında. Ama yok işte. Chrome çok umrumda değil açıkcası satılırsa satılsın kapanırsa kapansın.
Şöyle güzel çalışan stabil yerli milli bir tarayıcı olsa onu kullanacağız aslında. Ama yok işte. Chrome çok umrumda değil açıkcası satılırsa satılsın kapanırsa kapansın.
Var da yerli milli diye öne çıkan uygulamaların gizlilik politikalarına bakıyorum gizliliğin g si yok her türlü veriyi toplayabiliyor adam çünkü hangi verilerin toplanıp toplanmadığına dair bir açıklama bile yazmamışlar gizlilik sözleşmesine.
Google en azından bir çok veriyi topluyor ama şifreleyerek verilerini satışa sunuyor yani sen X kişisin yaşın 20 en çok futbolla ilgileniyorsun cinsiyetin erkek buna istinaden senin gibi milyonların istatisliği şirketlere satıyor şirkette politikasını en çok kâr etmek için ona göre şekillendiriyor.