Chrome satılma olayına ne oldu?

Makaleler
49
Merhaba,

Chrome satılacak falan deniyordu. Herhangi bir gelişme var mı? Ben araştırma yapmama rağmen bir şey bulamadım.

Bir de nasıl oluyor da devletin şirkete karışma hakkı var mı tekel diye? Veya Trump çıksa; "ben Google'ı kapatıyorum" deme hükmü var mı?

İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Trumpet isterse yapar.

Koskoca Google ABD başkanının kararıyla iflas edecek kadar küçük bir şirket herhalde dostum. ki öyle bir şey yapsa bile trumpın alacağı tepki çok fenasal olur du kendisi bile düşmanlarını az çok tanıyordur adam söz konusu bile olamaz.

Süreç uzun süredir devam ediyor. Mahkeme satılmasını istemişti ancak google tabi ki üst mahkemelere götürerek süreci uzatacak.

Evet var bunu ABD pek çok kez yaptı hatta rockefeller ailesi gibi bir aileye bile yaptı bunun en iyi örneği standart oil Company nidir ve evet bu uygulama yapılması gerekli.

Bir de nasıl oluyor da devletin şirkete karışma hakkı var mı tekel diye? Veya Trump çıksa; "ben Google'ı kapatıyorum" deme hükmü var mı?

Her ne kadar Amerika "şirketlerin ülkesi" olsa da tabii ki böyle bir hakları var. Özellikle Avrupa birliğinde şirketlerin kanını emiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…