H harun19 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 26 Kasım 2021 #1 Merhaba Google Chrome sekme çubuğu kapatmak istiyorum ama nasıl kapanır bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz nasıl kapatırım? Dosya Ekleri InkedEkran görüntüsü 2021-11-26 173423_LI.jpg 12 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba Google Chrome sekme çubuğu kapatmak istiyorum ama nasıl kapanır bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz nasıl kapatırım?
er4n Kilopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 1.362 Makaleler 9 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2021 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
H harun19 Hectopat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 148 Çözümler 1 26 Kasım 2021 #3 er4n dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ben bunu izledim ama bende öyle bir seçenek yoktur yani tab searche yokdur
er4n dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ben bunu izledim ama bende öyle bir seçenek yoktur yani tab searche yokdur