hengin Megapat Katılım 27 Mart 2015 Mesajlar 821 Makaleler 5 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #1 Google Chrome tarayıcısında sekme gruplandırma özelliği yüzünden sekmelerin içerisinde kayboluyorum. Her bir sekmeye ulaşıp kapatmayı ciddi bir şekilde zorlaştırıyor. Bu özelliği nasıl kapatabilirim?
Google Chrome tarayıcısında sekme gruplandırma özelliği yüzünden sekmelerin içerisinde kayboluyorum. Her bir sekmeye ulaşıp kapatmayı ciddi bir şekilde zorlaştırıyor. Bu özelliği nasıl kapatabilirim?
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #2 Ayarlara bakmayı denedin mi
Glade Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.595 Makaleler 10 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek FIFA 14 :) 28 Şubat 2021 #3 Grub'a sağ tıkla,ve "Grubu çöz"e tıkla.
IV. Baudouin Decapat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 27 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #4 Bence OneTab adlı eklentiyi kullanmalısın günlere göre ayırıyor gayet kullanışlı hem karışmıyor sekmeler.
Bence OneTab adlı eklentiyi kullanmalısın günlere göre ayırıyor gayet kullanışlı hem karışmıyor sekmeler.
I IDaRKLoRD Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2016 Mesajlar 1.513 Çözümler 15 28 Şubat 2021 #5 Biri bana yardım etsin.
AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.227 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 28 Şubat 2021 #6 Telefondaki özellikten bahsediyorsun sanırım. Eski sürüme dönmen lazım.
C cokl Centipat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 760 Çözümler 2 Yer Bilgisayar Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2021 #7 AsLegolas dedi: Telefondaki özellikten bahsediyorsun sanırım. Eski sürüme dönmen lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır Windows'ta Firefox kullanıyor.
AsLegolas dedi: Telefondaki özellikten bahsediyorsun sanırım. Eski sürüme dönmen lazım. Genişletmek için tıkla... Hayır Windows'ta Firefox kullanıyor.
AsLegolas Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 1.227 Çözümler 1 Yer Ayrık Vadi 1 Mart 2021 #8 cokl dedi: Hayır Windows'ta Firefox kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Telefondaki sorunu için destek isteyebilir grup özelliği telefonda var.
cokl dedi: Hayır Windows'ta Firefox kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Telefondaki sorunu için destek isteyebilir grup özelliği telefonda var.
hengin Megapat Katılım 27 Mart 2015 Mesajlar 821 Makaleler 5 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #9 AsLegolas dedi: Telefondaki özellikten bahsediyorsun sanırım. Eski sürüme dönmen lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Masaüstünde Google Chrome kullanmıyorum ama bu özellik mobilde kullanılmasını zorlaştırıyor bence. cokl dedi: Ayarlara bakmayı denedin mi Genişletmek için tıkla... Denedim ama işime yarayacak bir şey bulamadım. Silinen üye dedi: Grub'a sağ tıkla,ve "Grubu çöz"e tıkla. Genişletmek için tıkla... IV. Baudouin dedi: Bence OneTab adlı eklentiyi kullanmalısın günlere göre ayırıyor gayet kullanışlı hem karışmıyor sekmeler. Genişletmek için tıkla... AsLegolas dedi: Telefondaki sorunu için destek isteyebilir grup özelliği telefonda var. Genişletmek için tıkla... Evet problemim mobilde yazmayı unutmuşum. Masaüstünde Google Chrome kullanmıyorum.
AsLegolas dedi: Telefondaki özellikten bahsediyorsun sanırım. Eski sürüme dönmen lazım. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Masaüstünde Google Chrome kullanmıyorum ama bu özellik mobilde kullanılmasını zorlaştırıyor bence. cokl dedi: Ayarlara bakmayı denedin mi Genişletmek için tıkla... Denedim ama işime yarayacak bir şey bulamadım. Silinen üye dedi: Grub'a sağ tıkla,ve "Grubu çöz"e tıkla. Genişletmek için tıkla... IV. Baudouin dedi: Bence OneTab adlı eklentiyi kullanmalısın günlere göre ayırıyor gayet kullanışlı hem karışmıyor sekmeler. Genişletmek için tıkla... AsLegolas dedi: Telefondaki sorunu için destek isteyebilir grup özelliği telefonda var. Genişletmek için tıkla... Evet problemim mobilde yazmayı unutmuşum. Masaüstünde Google Chrome kullanmıyorum.