CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.745 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #1 Bunlar nasıl böyle küçültülür? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Yapmak istediğim: Bu ikinci resim Google mı? Eğer Google ise nasıl böyle küçültebilirim?
Bunlar nasıl böyle küçültülür? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. Yapmak istediğim: Bu ikinci resim Google mı? Eğer Google ise nasıl böyle küçültebilirim?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 3 Nisan 2022 #3 Sekmeye sağ tıklayıp sabitle derseniz küçülür. Artı 0 Eksi
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 3 Nisan 2022 #4 Alttaki tarayıcı farklı olabilir veya başka bir işletim sistemi. Ne kadar çok açarsanız o kadar küçülür veya gruplara ayırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Alttaki tarayıcı farklı olabilir veya başka bir işletim sistemi. Ne kadar çok açarsanız o kadar küçülür veya gruplara ayırabilirsiniz.
KS KS CALLIST0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.745 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2022 #5 Yani ben çok sekme açmadan da öyle gözükmesini sağlayamam mı ? Silinen üye dedi: Çok sekme açınca öyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Yani ben çok sekme açmadan da öyle gözükmesini sağlayamam mı ? Silinen üye dedi: Çok sekme açınca öyle oluyor. Genişletmek için tıkla...
S Silinen üye 311895 Ziyaretçi 3 Nisan 2022 #6 Tam bir rakamı yok ama belli bir sekmeden sonra öyle oluyordu galiba, en azından benimkisi öyle. Artı 0 Eksi
4 474510 Decapat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 119 Çözümler 4 3 Nisan 2022 #7 CALLIST0 dedi: Yani ben çok sekme açmadan da öyle gözükmesini sağlayamam mı ? Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp sabitle derseniz küçülür. Fakat sabitlemesini kaldırmadığınız sürece o sekme orada öyle kalır. Yani tarayıcıyı kapatıp açarsanız yine orada olur. Artı 0 Eksi
CALLIST0 dedi: Yani ben çok sekme açmadan da öyle gözükmesini sağlayamam mı ? Genişletmek için tıkla... Sağ tıklayıp sabitle derseniz küçülür. Fakat sabitlemesini kaldırmadığınız sürece o sekme orada öyle kalır. Yani tarayıcıyı kapatıp açarsanız yine orada olur.