Prisoner[OF]Games Megapat Katılım 12 Temmuz 2013 Mesajlar 354 Yer Adana 16 Ekim 2013 #1 Arkadaşlar Advanced SystemCare 6.4 ile pc tarattım. Sorunları çöz dedim de bu kalkmış benim Chrome geçmişimi silmiş. Ben geri getirebilir miyim bu geçmişi sistem geri yüklemenin dışında?
Arkadaşlar Advanced SystemCare 6.4 ile pc tarattım. Sorunları çöz dedim de bu kalkmış benim Chrome geçmişimi silmiş. Ben geri getirebilir miyim bu geçmişi sistem geri yüklemenin dışında?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.496 Makaleler 35 Çözümler 78 16 Ekim 2013 #2 System Care'da kurtarma merkezi vardır (sağ üst köşede). Temizlemeden önce yedeklediyse geri alabilirsin.
System Care'da kurtarma merkezi vardır (sağ üst köşede). Temizlemeden önce yedeklediyse geri alabilirsin.
Prisoner[OF]Games Megapat Katılım 12 Temmuz 2013 Mesajlar 354 Yer Adana 4 Kasım 2013 #3 THE_MILLER dedi: System Care'da kurtarma merkezi vardır (sağ üst köşede). Temizlemeden önce yedeklediyse geri alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sileceğini bilseydim yedeklerdim
THE_MILLER dedi: System Care'da kurtarma merkezi vardır (sağ üst köşede). Temizlemeden önce yedeklediyse geri alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Sileceğini bilseydim yedeklerdim