T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.878 Makaleler 1 Çözümler 14 26 Ağustos 2024 #1 Normalde alt alta gözüküyordu, format sonrasında Chrome'u yüklediğimde yan yana oldu. Nasıl 2 sıra halinde düzenleyebilirim? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 34,4 KB · Görüntüleme: 99
Normalde alt alta gözüküyordu, format sonrasında Chrome'u yüklediğimde yan yana oldu. Nasıl 2 sıra halinde düzenleyebilirim?
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #2 Turkish Delight dedi: Normalde alt alta gözüküyordu, format sonrasında Chrome'u yüklediğimde yan yana oldu. Nasıl 2 sıra halinde düzenleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Hmm enteresan, kısa yolları tekrar eklemeyi deneyebilirsiniz hocam.
Turkish Delight dedi: Normalde alt alta gözüküyordu, format sonrasında Chrome'u yüklediğimde yan yana oldu. Nasıl 2 sıra halinde düzenleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Hmm enteresan, kısa yolları tekrar eklemeyi deneyebilirsiniz hocam.
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.878 Makaleler 1 Çözümler 14 26 Ağustos 2024 #3 ORBİTRON dedi: Hmm enteresan, kısa yolları tekrar eklemeyi deneyebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... İlk önce onu denedim ama maalesef düzeltemedim.
ORBİTRON dedi: Hmm enteresan, kısa yolları tekrar eklemeyi deneyebilirsiniz hocam. Genişletmek için tıkla... İlk önce onu denedim ama maalesef düzeltemedim.
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2024 #4 Bi arkadaş'ta aynı konuyu açmıştı. Bir guncelleme sebebiyle olmuş sanırsam.
ORBİTRON Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 930 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #5 Turkish Delight dedi: İlk önce onu denedim ama maalesef düzeltemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran çözünürlüğümü değiştirince bendede sizin gibi oldu düzelmiyor.
Turkish Delight dedi: İlk önce onu denedim ama maalesef düzeltemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran çözünürlüğümü değiştirince bendede sizin gibi oldu düzelmiyor.
WDMamilord Picopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #6 Turkish Delight dedi: Normalde alt alta gözüküyordu, format sonrasında Chrome'u yüklediğimde yan yana oldu. Nasıl 2 sıra halinde düzenleyebilirim? Genişletmek için tıkla... ayarları sıfırlayabilirsin bu durum verilerini silmez
Turkish Delight dedi: Normalde alt alta gözüküyordu, format sonrasında Chrome'u yüklediğimde yan yana oldu. Nasıl 2 sıra halinde düzenleyebilirim? Genişletmek için tıkla... ayarları sıfırlayabilirsin bu durum verilerini silmez
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.878 Makaleler 1 Çözümler 14 27 Ağustos 2024 #7 WDMamilord dedi: ayarları sıfırlayabilirsin bu durum verilerini silmez Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramadı. Az önce yanlışlıkla Chrome'u kalıntılarıyla beraber sildim. Yeniden yüklediğimde kısayollar yeniden eski haline döndü. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2024
WDMamilord dedi: ayarları sıfırlayabilirsin bu durum verilerini silmez Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramadı. Az önce yanlışlıkla Chrome'u kalıntılarıyla beraber sildim. Yeniden yüklediğimde kısayollar yeniden eski haline döndü.
WDMamilord Picopat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 126 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2024 #8 Turkish Delight dedi: Maalesef işe yaramadı. Az önce yanlışlıkla Chrome'u kalıntılarıyla beraber sildim. Yeniden yüklediğimde kısayollar yeniden eski haline döndü. Genişletmek için tıkla... İki gün önce öğrendim güncellemeden kaynaklıymış
Turkish Delight dedi: Maalesef işe yaramadı. Az önce yanlışlıkla Chrome'u kalıntılarıyla beraber sildim. Yeniden yüklediğimde kısayollar yeniden eski haline döndü. Genişletmek için tıkla... İki gün önce öğrendim güncellemeden kaynaklıymış
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.878 Makaleler 1 Çözümler 14 31 Ağustos 2024 #9 WDMamilord dedi: İki gün önce öğrendim güncellemeden kaynaklıymış Genişletmek için tıkla... Geri yan yana oldu zaten hocam. Eski hali daha iyiydi ama yapacak bir şey yok.
WDMamilord dedi: İki gün önce öğrendim güncellemeden kaynaklıymış Genişletmek için tıkla... Geri yan yana oldu zaten hocam. Eski hali daha iyiydi ama yapacak bir şey yok.
J jackarmis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2019 Mesajlar 1.783 12 Şubat 2025 #10 Bende de yan yan gösteriyor fena uyuz oldum, bunları alt alta göstermenin yolunu buldun mu? @Turkish Delight
Bende de yan yan gösteriyor fena uyuz oldum, bunları alt alta göstermenin yolunu buldun mu? @Turkish Delight