Chrome site kısayolları nasıl alt alta gösterilir?

Bende de yan yan gösteriyor fena uyuz oldum, bunları alt alta göstermenin yolunu buldun mu? @Turkish Delight
Güncellemeden kaynaklı düzeltmenin yolu yok sanırım ama edge kullanırken mue tab diye bir uzantı kullanıyordum yeni sekme sayfasını özelleştirmeye yarıyordu belki alt alta gösterebiliyorsunuzdur.

@jackarmis Kusura bakmayın, bildirim kapandığı için görmedim mesajınızı. Güncelleme ile böyle olduktan sonra eskisi gibi olmadı. Şimdi de bu şekil alıştım, sonradan yine değişmez umarım.

@jackarmis Kusura bakmayın, bildirim kapandığı için görmedim mesajınızı. Güncelleme ile böyle olduktan sonra eskisi gibi olmadı. Şimdi de bu şekil alıştım, sonradan yine değişmez umarım.
Üstelemek istemiyorum normalde ama mue tab'a yine de bakmanızı öneririm yeni sekmeyi kişiselleştirmenizi sağlıyor.

Üstelemek istemiyorum normalde ama mue tab'a yine de bakmanızı öneririm yeni sekmeyi kişiselleştirmenizi sağlıyor.
Önce mue tab'ı inceledim, sonra mesajı attım. Zaten son dönemde PC'yi pek kullanmadığım için çok önemsemiyorum ama güzel görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…