Konu hakkında bilgi sahibi olmadığınız edge kullanmak için beni ikna etmeye çalışmanızdan belli, lütfen bazı konularda bilgi sahibi değilseniz yorum yapmayın.Mümkün değil, gerek de yok zaten. Gel, edge kullan. Edge’in Chrome'dan daha çok özelliği var; YouTube'da aratsan görürsün, edge neden daha iyi ama sen bilirsin.
Mümkün değil gerek de yok zaten gel edge kullan zaten edge'in chromeden daha çok özelliği var ytde aratsan görürsün edge neden daha iyi ama sen bilirsinEki Görüntüle 2292852
Fotoğrafta gözüktüğü gibi bazı sitelerde bu bildirim çıkıyor ve hesap seçmemi istiyor. İstersem çarpıya basıp kapatırım ama bu bildirim zaman zaman yine geliyor. Ben bunu nasıl gelmesini tamamen kapatırım?
Mümkün değil gerek de yok zaten gel Edge kullan zaten Edge'in Chrome'dan daha çok özelliği var YT'de aratsan görürsün Edge neden daha iyi ama sen bilirsin.
Tarayıcı önerisine gerek yok.
Tarayıcı önerisine gerek yok.
Konu hakkında bilgi sahibi olmadığınız edge kullanmak için beni ikna etmeye çalışmanızdan belli, lütfen bazı konularda bilgi sahibi değilseniz yorum yapmayın.Mümkün değil, gerek de yok zaten. Gel, edge kullan. Edge’in Chrome'dan daha çok özelliği var; YouTube'da aratsan görürsün, edge neden daha iyi ama sen bilirsin.
O kadar kaliteli bir yanıttı ki neredeyse edge kullanmaktan kendim vazgeçecektim, böyle dediğim için kusura bakma kralKonu hakkında bilgi sahibi olmadığınız edge kullanmak için beni ikna etmeye çalışmanızdan belli, lütfen bazı konularda bilgi sahibi değilseniz yorum yapmayın.
Çözüm:
Üçüncü taraf oturum açma istemlerini yönetme
Üçüncü taraf oturum açma istemi tercihlerinizi belirlemek için:
1. Bilgisayarınızda Chrome'u açın.
2. Sağ üstte 3 noktaya tıklayın ardından Ayarlar'ı seçin.
3. Solda Gizlilik ve güvenlik ardından Site ayarları'nı seçin.
4. "İçerik" bölümünde Ek içerik ayarları ardından Üçüncü taraf oturum açma'yı seçin.
5. Oturum açma istemlerini göstermeyi veya engellemeyi seçin:
• Siteler, kimlik hizmetlerinden gelen oturum açma istemlerini gösterebilir: "Oturumu otomatik olarak aç" ayarını etkinleştirirseniz kimlik hizmetinizle bir web sitesine giriş yapmadan önce onaylamanız gerekmez. Sitelerde ve uygulamalarda otomatik olarak oturum açmayı öğrenin.
• Kimlik hizmetlerinden gelen oturum açma istemlerini engelleyin: Bu özelliği engellerseniz Chrome, kimlik hizmetiniz aracılığıyla oturum açma istemleri göstermez. Ziyaret ettiğiniz web sitesi veya kimlik hizmetiniz benzer istemler göstermeye devam edebilir. Kimlik hizmetinize giriş yapmak için normal oturum açma düğmelerini veya kullanıcı adınızı ve şifrenizi kullanmaya devam edebilirsiniz.
Kaynak: Learn about third-party sign-in - Computer - Google Chrome Help
Sadece yazma tarzınızı eleştirdim çünkü gerçekten amacınız beni Edge kullanmaya ikna etmekti ve ben Edge'in arayüzünü beğenmiyorum. Lütfen bir daha bir konuya yanıt verirken, konu hakkında bilgi sahibi değilseniz yazmayın; yazacaksanız araştırın.O kadar kaliteli bir yanıttı ki neredeyse Edge kullanmaktan kendim vazgeçecektim. Böyle dediğim için kusura bakma, kral.
Bu yapıcı eleştiri konusunda teşekkür ediyorum fakat yine de sormak istediğim bir soru var:Madem çözüm yolunu biliyordun neden forumda bu soruyu sormaya karar verdin? (Bir de yazdığım yazıyı okudum gerçekten çok saçma ifadeler kullanmışım tekrardan teşekkürler)Sadece yazma tarzınızı eleştirdim çünkü gerçekten amacınız beni Edge kullanmaya ikna etmekti ve ben Edge'in arayüzünü beğenmiyorum. Lütfen bir daha bir konuya yanıt verirken, konu hakkında bilgi sahibi değilseniz yazmayın; yazacaksanız araştırın.
Bu soruyu cidden mi soruyorsun? Konuyu 24 Ağustos 2024 tarihinde açmışım, bugün ise 14 Eylül Cumartesi. Sence o zaman aralığında, sadece sen yazdığın için araştırıp bulmuş olamaz mıyım?Bu yapıcı eleştirin için teşekkür ediyorum, fakat yine de sormak istediğim bir soru var: Madem çözüm yolunu biliyordun, neden forumda bu soruyu sormaya karar verdin? (Bu arada yazdığım yazıyı tekrar okudum, gerçekten çok saçma ifadeler kullanmışım. Tekrardan teşekkürler.)
Evet sanırım gerçekten dikkat eksikliğim varBu soruyu cidden mi soruyorsun? Konuyu 24 Ağustos 2024 tarihinde açmışım, bugün ise 14 Eylül Cumartesi. Sence o zaman aralığında, sadece sen yazdığın için araştırıp bulmuş olamaz mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.