Çözüldü Chrome "Status_access_vıolatıon" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tango1neverdies

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, Chrome Opera'da sürekli hay aksi uyarısı alıp sürekli hata alıyorum.
Hata kodu: Status_access_vıolatıon
Ne yaptıysam sorunu çözemedim, donanım hızlandırmayı açıp kapatmak, reklam engelleyiciyi açıp kapattım vs.
ve arada sırada mavi ekran hatası alıyorum, Windows 10 Pro kullanıyorum lisanslı.

Dosya Ekleri

• crome sorun.jpg
    68,5 KB · Görüntüleme: 514
Çözüm
Evet sorunu çözdüm 6000 MHz stabil kullanıyorum stabil şu an hiç crash yok.
En son sürüm BIOS güncellemesi çoğu şeyi düzeltti.
Ama 13900k işlemcim bozuk çıktı 20 günde yenisini verdiler bende 14900k ile değiştim.
Bende çok şaşırmıştım. Biraz voltaj vererek 7200 MHz kullanıyordum bu arada. Windows format atarken hata verdi sorun orada çıktı.

Ciddimi diyorsun hocam? Benim de 13900k var. Ne arızasıymış peki?

RAM hızınızı kaça cektiniz hocam?

Hocam bu soruna cozum bulabildiniz mi?

Ayrıca Intel ve anakart firmaları sıkıntıyı biliyorlar en son gelen BIOS güncellemesi çoğu şeyi düzetti.
PUBG gibi işlemci yoran crash veren oyunda şu an her şey süper durumda. RAM'leri 7600 MHz olan bir RAM alacağım CL 36 değerinde bakalım 7600 MHz kullanabilecek miyim?

Olay işlemciden kaynaklı Turbo Boost kapatınca hiçbir hata almıyorum. Aktif ettiğim zaman sürekli hatalar ve çökmeler yaşıyorum. Ama işlemci kullanımı %30 üzerini görmüyor. Ciddi bir performans kaybı ile işlerimi halletmeye çalışıyorum. Gerçekten üzücü, umarım yakın zamanda düzelir.

İşlemcim 20 gündür garanti de. Hatta yarın yasal sürecin son günü. Ne zaman arasam efendim bekleyiniz diyorlar (Sinerji) korkuyorum hem yasal süreci gecip hem de sorun yok diyerek iade ederler diye. (13900k)

Bu biostan sonra ramlerin hızını alabilecekmiyiz ki yada sadece işlemcileri mi düzeltecekler.

8000 mhz ile pubg oynamak istiyorum ben ya.

İşlemcim 20 gündür garanti de. Hatta yarın yasal sürecin son günü. Ne zaman arasam efendim bekleyiniz diyorlar (Sinerji) korkuyorum hem yasal süreci gecip hem de sorun yok diyerek iade ederler diye. (13900k)
Hocam ben başıma gelen durumu sizle paşlaştım umarım üstüne yatmazlar ama bence %100 değiştirecekler.

Bende işlemciyi Sinerji'den almıştım. Muhtemelen aynı kutudan çıkan işlemciler bize denk geldi hocam. İşim olmasa bende vereceğim ama bilgisayara muhtacım. İşler düzelir de başka işlemci alırsam gönderirim.

Ben şimdi aradım. Değişim kararı cıktı dediler. Ben değişim (sıfır) istemiyorum dedim. Para iademi istiyorum dedim. 14K ya almıştım. Şu an 28 bine satıyorsunuz dedim hem sizde karlı olursunuz dedim. Arıza talep kısmına yazın ibanınızı para iadesi yapalım 1 hafta icinde dedi. Ama hala icimde şüphe var. Sıfır işlemci gönderseler bile tray işlemci göndermiyecekleri ne malum.

"Status_access_vıolatıon"​

sorun işlemciyle alakalı biostan ayar yapmanız lazım.

ya ben biostan ayar yaptım düzeldi 14900k da da alıyordum bunu ara ara chrome da.
şuan 7200 mhz çektim yeni biostan sonra akşama sabaha kadar pubg oynayacağım donmazsa harika.

Bios Advanced
Cpu configuration
Per-P Control Enable yapılacak tek tek denenecek birinde uyarsa hata almıyorsun. Ben ilk cpu 1 enable yaptım düzeldi.

E peki bunu bize niye şimdi söyledin? Ben sadece bu yüzden dolayı işlemcimi garantiye gönderdim. Hatta sende işlemcin arızalı garanti ye göndermelisin demiştin. Şimdi farklı konuşuyorsun. Konuştuklarımızın hepsi yukarıda.

kral yok senin ki hatalı işlemciydi 13900k ilk seri zamanla bozuluyormuş aşırı ısınmadan onu iyi yaptın benim 14900k da sadece chrome da bu hatayı veriyordu oyunlarda yada başka bir yerde sıkıntı yoktu; biri çözüm bulmuş onu yapınca düzeldi.

Bu arada son bios güncellemesinden sonra 7200 mhz kullanıyorum ramleri 8 saat aralıksız pubg oynadım. Sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…