kurga243 Kilopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 192 Çözümler 1 4 Aralık 2020 #1 Google Chrome sürekli 2-3 aramadan bir robot dogrulaması çıkartıyor önüme, VPN kullanmıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Aralık 2020
G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 4 Aralık 2020 #2 kurga243 dedi: Google Chrome sürekli 2-3 aramadan bir robot dogrulaması çıkartıyor önüme, VPN kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben genelde VPN ile oluyor diye biliyordum. O da yoksa belki DNS ile alakalı olabilir, kendi elinizle ayarladığınız bir şey var mı?
kurga243 dedi: Google Chrome sürekli 2-3 aramadan bir robot dogrulaması çıkartıyor önüme, VPN kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben genelde VPN ile oluyor diye biliyordum. O da yoksa belki DNS ile alakalı olabilir, kendi elinizle ayarladığınız bir şey var mı?
Enes_35 Hectopat Katılım 7 Temmuz 2018 Mesajlar 185 Makaleler 1 Çözümler 1 4 Aralık 2020 #3 Tarayıcıyı sıfırlamayı deneyin. Sorun %90 çözülecektir.
Talha murat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.157 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer BURSA 4 Aralık 2020 #4 kurga243 dedi: Google Chrome sürekli 2-3 aramadan bir robot dogrulaması çıkartıyor önüme, VPN kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... DNS değiştirin, eğer indirme falan yapıyor iseniz veri alışverişini tespit ettiği için ister.
kurga243 dedi: Google Chrome sürekli 2-3 aramadan bir robot dogrulaması çıkartıyor önüme, VPN kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... DNS değiştirin, eğer indirme falan yapıyor iseniz veri alışverişini tespit ettiği için ister.
Penthos Music Centipat Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 931 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #5 Bende böyle bir sorun yaşamıştım işin sonunda Chrome'yi silip yeniden yükledim düzelmişti
3 381145 Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 3.025 Makaleler 2 Çözümler 4 4 Aralık 2020 #6 Chrome u yeniden başlat veya sil geri yükle.
kurga243 Kilopat Katılım 13 Nisan 2018 Mesajlar 192 Çözümler 1 5 Aralık 2020 #7 Gerek dedi: Ben genelde VPN ile oluyor diye biliyordum. O da yoksa belki DNS ile alakalı olabilir, kendi elinizle ayarladığınız bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır dns dahil hiç bir şey yapmadım Enes_35 dedi: Tarayıcıyı sıfırlamayı deneyin. Sorun %90 çözülecektir. Genişletmek için tıkla... silip en baştan kurdum yinede olmadı Talha murat dedi: DNS değiştirin, eğer indirme falan yapıyor iseniz veri alışverişini tespit ettiği için ister. Genişletmek için tıkla... DNS kullansam bu sorun ortadan kalkar diyosunuz?
Gerek dedi: Ben genelde VPN ile oluyor diye biliyordum. O da yoksa belki DNS ile alakalı olabilir, kendi elinizle ayarladığınız bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır dns dahil hiç bir şey yapmadım Enes_35 dedi: Tarayıcıyı sıfırlamayı deneyin. Sorun %90 çözülecektir. Genişletmek için tıkla... silip en baştan kurdum yinede olmadı Talha murat dedi: DNS değiştirin, eğer indirme falan yapıyor iseniz veri alışverişini tespit ettiği için ister. Genişletmek için tıkla... DNS kullansam bu sorun ortadan kalkar diyosunuz?
tehcnoguru Zeptopat Katılım 12 Kasım 2021 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Kasım 2021 #8 Aynı sorun ortak kullandığım bir ağda da var. Gerçekten doğrulama yapmaktan yıldım