3 349155 Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 435 Çözümler 3 16 Aralık 2024 #1 Bu sekilde gordugunuz tarama gec misini nasıl kapatabilirim? Hiçbir şey gozukmesin istiyorum burada.
Çözüm Emirko 16 Aralık 2024 349155 dedi: Bu sekilde gordugunuz tarama gec misini nasıl kapatabilirim? Hiçbir şey gozukmesin istiyorum burada. Eki Görüntüle 2375603 Genişletmek için tıkla... Google hesabınıza gidin. Solda veriler ve Gizlilik'i tıklayın. "Geçmiş ayarları" bölümünde kaydetmek istemediğiniz bir etkinliği veya geçmiş ayarını tıklayın. Kaydetmek istemediğiniz ayarın altında Kapat'ı seçin. myactivity.google.com adresine gidin.
349155 dedi: Bu sekilde gordugunuz tarama gec misini nasıl kapatabilirim? Hiçbir şey gozukmesin istiyorum burada. Eki Görüntüle 2375603 Genişletmek için tıkla... Google hesabınıza gidin. Solda veriler ve Gizlilik'i tıklayın. "Geçmiş ayarları" bölümünde kaydetmek istemediğiniz bir etkinliği veya geçmiş ayarını tıklayın. Kaydetmek istemediğiniz ayarın altında Kapat'ı seçin. myactivity.google.com adresine gidin.
Emirko Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 445 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2024 #2 349155 dedi: Bu sekilde gordugunuz tarama gec misini nasıl kapatabilirim? Hiçbir şey gozukmesin istiyorum burada. Eki Görüntüle 2375603 Genişletmek için tıkla... Google hesabınıza gidin. Solda veriler ve Gizlilik'i tıklayın. "Geçmiş ayarları" bölümünde kaydetmek istemediğiniz bir etkinliği veya geçmiş ayarını tıklayın. Kaydetmek istemediğiniz ayarın altında Kapat'ı seçin. myactivity.google.com adresine gidin. Artı 0 Eksi Çözüm
349155 dedi: Bu sekilde gordugunuz tarama gec misini nasıl kapatabilirim? Hiçbir şey gozukmesin istiyorum burada. Eki Görüntüle 2375603 Genişletmek için tıkla... Google hesabınıza gidin. Solda veriler ve Gizlilik'i tıklayın. "Geçmiş ayarları" bölümünde kaydetmek istemediğiniz bir etkinliği veya geçmiş ayarını tıklayın. Kaydetmek istemediğiniz ayarın altında Kapat'ı seçin. myactivity.google.com adresine gidin.
KS KS 3 349155 Hectopat Katılım 25 Haziran 2020 Mesajlar 435 Çözümler 3 16 Aralık 2024 #3 Emirko dedi: Google hesabınıza gidin. Solda veriler ve Gizlilik'i tıklayın. "Geçmiş ayarları" bölümünde kaydetmek istemediğiniz bir etkinliği veya geçmiş ayarını tıklayın. Kaydetmek istemediğiniz ayarın altında Kapat'ı seçin. myactivity.google.com adresine gidin. Genişletmek için tıkla... Cok tesekkurler. Artı 0 Eksi
Emirko dedi: Google hesabınıza gidin. Solda veriler ve Gizlilik'i tıklayın. "Geçmiş ayarları" bölümünde kaydetmek istemediğiniz bir etkinliği veya geçmiş ayarını tıklayın. Kaydetmek istemediğiniz ayarın altında Kapat'ı seçin. myactivity.google.com adresine gidin. Genişletmek için tıkla... Cok tesekkurler.