Chrome tarayıcıda bir link üzerinden RAT yenir mi?

o0Bumblebee0o

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler, geçen günlerde arkadaşım bir link attı ve kendisinin de kullandığı bir siteymiş.
Linke girdim, reklamları atladım ve site güvenli olarak açıldı. Sonra birkaç kez kullandım ve farklı bir arkadaşımla konuşurken RAT yemişsiniz geçmiş olsun falan dedi.
Bir şeyler dedi ama tam anlamadım, 'ayaklı RAT' vs. bir şeyler dedi. Ben de bir sormak istedim, yardımcı olursanız sevinirim.

Linki atan arkadaşımın dediğinie göre linki atan adam reklamlardan para kazanmak için atmış, RAT vs yoktur diyor ve link içerisindeki siteye 18k kullanıcı giriş yapmıs.

İlginiz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Girdiğin sitede herhangi bir şeye tıklamamışsındır umarım ya da bilgisayarına arkada otomatik bir şey indirmemiştir çünkü bazı sitelerde girer girmez otomatik indirme yapıyor bu yüzden güvenilir sağlam anti virüs kullanmanı öneririm

Arkadaşlar iyi günler, geçen günlerde arkadaşım bir link attı ve kendisinin de kullandığı bir siteymiş.
Linke girdim, reklamları atladım ve site güvenli olarak açıldı. Sonra birkaç kez kullandım ve farklı bir arkadaşımla konuşurken RAT yemişsiniz geçmiş olsun falan dedi.
Bir şeyler dedi ama tam anlamadım, 'ayaklı RAT' vs. bir şeyler dedi. Ben de bir sormak istedim, yardımcı olursanız sevinirim.

Linki atan arkadaşımın dediğinie göre linki atan adam reklamlardan para kazanmak için atmış, RAT vs yoktur diyor ve link içerisindeki siteye 18k kullanıcı giriş yapmıs.

Bu aralar pek bir konuşuluyor bu RAT olayı sadece basit bir uygulama tek formatla geçer o kadar dert etmenize gerek yok.

Linkten virüs muhabbeti belki olabilirde. Rat olmaz. Trojeni link içine koyamazlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı