Chrome tasarımı gözükmüyor

hezuce

Picopat
Daha fazla  
Yeni Google Chrome tasarımı bende gözükmüyor. 1 günlüğüne geldi fakat geri eski haline döndü. Sizde de öyle mi? Bende sorun varsa nasıl çözerim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tarayıcının adres çubuğuna “chrome://flags” yazıp sayfaya girdikten sonra üstten arama kısmına “refresh” yaz. 4 tane sonuç çıkacaktır, çıkan sonuçların hepsini enabled olarak değiştirip tarayıcını yeniden başlat.

Tarayıcının adres çubuğuna “chrome://flags” yazıp sayfaya girdikten sonra üstten arama kısmına “refresh” yaz. 4 tane sonuç çıkacaktır, çıkan sonuçların hepsini enabled olarak değiştirip tarayıcını yeniden başlat.
Yeni tasarım nasıl hocam?

Sekme tasarımları ufaktan değişti hocam, anlatmak zor dediklerimi uygularsanız canlı göreceksiniz tasarım değişikliğini.
Ben pek değişiklik göremedim.

Allah sizden razı olsun hocam çok teşekkürler.

chrome://flags/#chrome-refresh-2023 bu adresteki seçeneği enabled yaparsanız yeni tasarımı aktif edersiniz. Eski tasarımı kullanmak için seçeneği default olarak ayarlamanız yeterli.

Yeni arayüz büyük ihtimalle deneme aşamasında ve rastgele dağıtıyor. Benim geliştirici sürümünde olan Windows 11 cihazına geldi. Ama Windows 10 cihazıma gelmedi. Bağlantıda temayı görmek için açmanız gereken flags ayarlarını atmıştım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı