uNyttt Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #1 Chrome'de bir tane siteden tema indirdim fakat nereden kuracağım bu temayı?
Ayın_Beyaz_Yüzü Centipat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #2 Sağ alttaki tuştan. Artı 0 Eksi
5h13ld Hectopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 1.711 Çözümler 10 16 Mart 2024 #3 uNyttt dedi: Chrome'de bir tane siteden tema indirdim fakat nereden kuracağım bu temayı? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan görünüme gel ondan sonra tema yazan yere tıkla ve profilinin yanında 3 nokta olması lazımçoradan uzantılar ve temalarıma tıkla orada görünmesi lazım. Edit: Daha kolayı varmış.Altta Chrome özelleştir yerinden yapılıyormuş. Artı 0 Eksi
uNyttt dedi: Chrome'de bir tane siteden tema indirdim fakat nereden kuracağım bu temayı? Genişletmek için tıkla... Ayarlardan görünüme gel ondan sonra tema yazan yere tıkla ve profilinin yanında 3 nokta olması lazımçoradan uzantılar ve temalarıma tıkla orada görünmesi lazım. Edit: Daha kolayı varmış.Altta Chrome özelleştir yerinden yapılıyormuş.
KS KS uNyttt Decapat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2024 #4 Ayın_Beyaz_Yüzü dedi: Sağ alttaki tuştan. Genişletmek için tıkla... Ama JSON dosyaları falan da var onları da kurmak istiyorum. Artı 0 Eksi
Ayın_Beyaz_Yüzü dedi: Sağ alttaki tuştan. Genişletmek için tıkla... Ama JSON dosyaları falan da var onları da kurmak istiyorum.
5 505552 Kilopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 2.310 Çözümler 122 16 Mart 2024 #5 Tema klasörünü chrome://extensions kısmında geliştirici modunu etkinleştirip Load unpacked tuşundan seçmeyi deneyebilirsin. Olmazsa da bilmiyorum artık. Son düzenleme: 16 Mart 2024 Artı 0 Eksi
Tema klasörünü chrome://extensions kısmında geliştirici modunu etkinleştirip Load unpacked tuşundan seçmeyi deneyebilirsin. Olmazsa da bilmiyorum artık.