Chrome uBlock Origin ve AdGuard reklam engelleyici desteği kalkmış

Tarayıcının sürüm güncellenmesini engelleyebiliyorsunuz aslında. Güncellenmesi engellense reklam engelleyici desteği kalktığında normal şekilde çalışmaz mı?
Eski sürümleri kullanması güvenlik açısından iyi olmaz. Bir de özellik güncelleştirmelerini de alamıyacak tabii.

Tarayıcının sürüm güncellenmesini engelleyebiliyorsunuz aslında. Güncellenmesi engellense reklam engelleyici desteği kalktığında normal şekilde çalışmaz mı?
Ama yine de güncellemeleri yüklemek de önemli sonuçta belki de farklı bir reklam engelleyici kullanmak daha iyi bir çözüm olur.

Adguard önermiyorum, sisteme hala çok yük bindiriyor. Ublock Origin Lite kullanabilirsiniz, tıpkı normalinde ki gibi kaynak kullanımı çok az, arayüzü oldukça sade ve iyi.

Adguard önermiyorum, sisteme hala çok yük bindiriyor. Ublock Origin Lite kullanabilirsiniz, tıpkı normalinde ki gibi kaynak kullanımı çok az, arayüzü oldukça sade ve iyi.
Uygulamayı değil eklentiyi kastetmiştim şuan Edge'de Adguard eklentisi kullanıyorum max 150MB ram harcıyor pek sorun değil bana kalırsa.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı