beratxr1zx Centipat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #1 Yeni bir sekmeye girdiğimde boyle bir şey geliyor. Eskiden Google gelirdi Windows 10 yapınca boyle olmaya basladı. Nasıl yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2022
Yeni bir sekmeye girdiğimde boyle bir şey geliyor. Eskiden Google gelirdi Windows 10 yapınca boyle olmaya basladı. Nasıl yapacağım?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 15 Şubat 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.579 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #3 Opera ayarlarından varsayılan başlangıç sekmesini google.com.tr olarak değiştirin.
Lykoss Decapat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 957 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2022 #4 Yanlış anlamışım. Yeni sekme ayarını değiştirmeniz gerekiyor.(Düzenlendi)
beratxr1zx Centipat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #5 armas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... denedim olmadı
armas dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... denedim olmadı
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.959 Çözümler 72 Yer İstanbul 15 Şubat 2022 #6 Opera'nın ayarlarından Arama seçeneklerine girip oradan varsayılanı Google Search olarak seçin.
beratxr1zx Centipat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #7 The User 0 dedi: Opera'nın ayarlarından Arama seçeneklerine girip oradan varsayılanı Google Search olarak seçin. Genişletmek için tıkla... zaten googlede
The User 0 dedi: Opera'nın ayarlarından Arama seçeneklerine girip oradan varsayılanı Google Search olarak seçin. Genişletmek için tıkla... zaten googlede
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.579 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #8 beratxr1zx dedi: Zaten Google'da. Genişletmek için tıkla... Yeni sekme açıldığında açılacak sayfa bölümü gibi bir şey vardı ayarlarda oraya google.com.tr yazdığınızda düzelmesi gerekli.
beratxr1zx dedi: Zaten Google'da. Genişletmek için tıkla... Yeni sekme açıldığında açılacak sayfa bölümü gibi bir şey vardı ayarlarda oraya google.com.tr yazdığınızda düzelmesi gerekli.
beratxr1zx Centipat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #9 Jaewyn dedi: Yeni sekme açıldığında açılacak sayfa bölümü gibi bir şey vardı ayarlarda oraya google.com.tr yazdığınızda düzelmesi gerekli. Genişletmek için tıkla... Anlamadım
Jaewyn dedi: Yeni sekme açıldığında açılacak sayfa bölümü gibi bir şey vardı ayarlarda oraya google.com.tr yazdığınızda düzelmesi gerekli. Genişletmek için tıkla... Anlamadım
Jaewyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 2.579 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2022 #10 beratxr1zx dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda yeni sekme açıldığında su sayfayı aç gibi bir ayar vardı tam hatırlamıyorum(uzun süredir Opera kullanmıyorum kusura bakmayın). Oraya google.com.tr yazdığınızda düzelmesi gerekli.
beratxr1zx dedi: Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda yeni sekme açıldığında su sayfayı aç gibi bir ayar vardı tam hatırlamıyorum(uzun süredir Opera kullanmıyorum kusura bakmayın). Oraya google.com.tr yazdığınızda düzelmesi gerekli.