HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 27 Haziran 2022 #1 Ben YouTube'a giriyorum 30 saniye sonra falan sekme yenileniyor ve devamlı oluyor. Acaba neden? Son düzenleyen: Moderatör: 27 Haziran 2022
Yassupoi Centipat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #2 HeisenberG_g dedi: Ben YouTube'a giriyorum 30 saniye sonra falan sekme yenileniyor ve devamlı oluyor. Acaba neden? Genişletmek için tıkla... Hocam Youtube'de yeni bir video mu açıyor?
HeisenberG_g dedi: Ben YouTube'a giriyorum 30 saniye sonra falan sekme yenileniyor ve devamlı oluyor. Acaba neden? Genişletmek için tıkla... Hocam Youtube'de yeni bir video mu açıyor?
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 27 Haziran 2022 #3 Yassupoi dedi: Hocam YouTube'da yeni bir video mu açıyor? Genişletmek için tıkla... Aynı videoyu açıyor.
Yassupoi dedi: Hocam YouTube'da yeni bir video mu açıyor? Genişletmek için tıkla... Aynı videoyu açıyor.
Yassupoi Centipat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2022 #4 HeisenberG_g dedi: Aynı videoyu açıyor. Genişletmek için tıkla... Aynıdan kastınız daha önce izlediğiniz bir video mu yoksa ilk defa gördüğünüz bir video mu?
HeisenberG_g dedi: Aynı videoyu açıyor. Genişletmek için tıkla... Aynıdan kastınız daha önce izlediğiniz bir video mu yoksa ilk defa gördüğünüz bir video mu?
HeisenberG_g Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 1.021 Çözümler 4 27 Haziran 2022 #5 Hocam YT'ye giriyorum örneğin bir müzik açıyorum aynı saniye içinde sayfa yenileniyor ve açtığım müzik tekrar başa sarıyor.
Hocam YT'ye giriyorum örneğin bir müzik açıyorum aynı saniye içinde sayfa yenileniyor ve açtığım müzik tekrar başa sarıyor.