M MHC Kilopat Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emekli 21 Mart 2021 #1 Chrome ve Edge sitelerindeki sayfalarda videolar otomatik oynamaya başlıyor. Videoları kendim oynatmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Chrome ve Edge sitelerindeki sayfalarda videolar otomatik oynamaya başlıyor. Videoları kendim oynatmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Çözüm MESs¹¹ 21 Mart 2021 MHC dedi: Bu eklentiler maalesef Edge'de aktif olmuyor. Genişletmek için tıkla... Olması lazım. Bende oluyor.
MHC dedi: Bu eklentiler maalesef Edge'de aktif olmuyor. Genişletmek için tıkla... Olması lazım. Bende oluyor.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 21 Mart 2021 #11 MHC dedi: AutoplayStopper eklentisi Chrome'da işe yaradı, Microsoft Edge içinde eklenti önerirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Eklenti çeşidi şu an için hala Edge'de az. Chrome eklentilerini zaten Edge'de kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
MHC dedi: AutoplayStopper eklentisi Chrome'da işe yaradı, Microsoft Edge içinde eklenti önerirsen sevinirim. Genişletmek için tıkla... Eklenti çeşidi şu an için hala Edge'de az. Chrome eklentilerini zaten Edge'de kullanabilirsin.
KS KS M MHC Kilopat Katılım 3 Şubat 2014 Mesajlar 312 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Emekli 21 Mart 2021 #12 MESs¹¹ dedi: Eklenti çeşidi şu an için hala Edge'de az. Chrome eklentilerini zaten Edge'de kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu eklentiler maalesef Edge'de aktif olmuyor. Artı 0 Eksi
MESs¹¹ dedi: Eklenti çeşidi şu an için hala Edge'de az. Chrome eklentilerini zaten Edge'de kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu eklentiler maalesef Edge'de aktif olmuyor.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 21 Mart 2021 #13 MHC dedi: Bu eklentiler maalesef Edge'de aktif olmuyor. Genişletmek için tıkla... Olması lazım. Bende oluyor. Artı 0 Eksi Çözüm
MHC dedi: Bu eklentiler maalesef Edge'de aktif olmuyor. Genişletmek için tıkla... Olması lazım. Bende oluyor.