malpts Picopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 609 Çözümler 3 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:51 #1 Selam, her gördüğümde biri varsa diğeri neden var diye sorguluyorum. İşlevleri ayni çünkü. Bu ikisinin tam olarak farkı ne?
Selam, her gördüğümde biri varsa diğeri neden var diye sorguluyorum. İşlevleri ayni çünkü. Bu ikisinin tam olarak farkı ne?
TheMaZi Hectopat Katılım 20 Nisan 2024 Mesajlar 1.907 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:57 #2 malpts dedi: Selam, her gördüğümde biri varsa diğeri neden var diye sorguluyorum. İşlevleri ayni çünkü. Bu ikisinin tam olarak farkı ne? Eki Görüntüle 2601292 Eki Görüntüle 2601293 Genişletmek için tıkla... Biri arama motoru, biri tarayıcı.
malpts dedi: Selam, her gördüğümde biri varsa diğeri neden var diye sorguluyorum. İşlevleri ayni çünkü. Bu ikisinin tam olarak farkı ne? Eki Görüntüle 2601292 Eki Görüntüle 2601293 Genişletmek için tıkla... Biri arama motoru, biri tarayıcı.
T Tiscard Picopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 272 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:59 #3 malpts dedi: Selam, her gördüğümde biri varsa diğeri neden var diye sorguluyorum. İşlevleri ayni çünkü. Bu ikisinin tam olarak farkı ne? Eki Görüntüle 2601292 Eki Görüntüle 2601293 Genişletmek için tıkla... Biri arama motoru. Yani duck duck GO, Yandex gibi. Biri tarayıcı. Yani Firefox, Yandex browser, Opera gibi.
malpts dedi: Selam, her gördüğümde biri varsa diğeri neden var diye sorguluyorum. İşlevleri ayni çünkü. Bu ikisinin tam olarak farkı ne? Eki Görüntüle 2601292 Eki Görüntüle 2601293 Genişletmek için tıkla... Biri arama motoru. Yani duck duck GO, Yandex gibi. Biri tarayıcı. Yani Firefox, Yandex browser, Opera gibi.
Bilinmeyen Adam aadf Centipat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 226 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3330 Ddr3 12gb ram Rx 580 8 gb 2048sp. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci. Dün 22:07 #4 Mesela chrom da Yandex'i kullanarak arama yapabilirsin ama default olarak Google seçili olduğu için Chrome da aynı şeymiş gibi geliyor.
Mesela chrom da Yandex'i kullanarak arama yapabilirsin ama default olarak Google seçili olduğu için Chrome da aynı şeymiş gibi geliyor.
T Tiscard Picopat Katılım 28 Ağustos 2025 Mesajlar 272 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:08 #5 Bilinmeyen Adam aadf dedi: Mesela chrom da Yandex'i kullanarak arama yapabilirsin ama default olarak Google seçili olduğu için Chrome da aynı şeymiş gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Aynen Google'ın tekelliği işte.
Bilinmeyen Adam aadf dedi: Mesela chrom da Yandex'i kullanarak arama yapabilirsin ama default olarak Google seçili olduğu için Chrome da aynı şeymiş gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Aynen Google'ın tekelliği işte.