I ILestrio Decapat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 20 7 Mayıs 2021 #1 Opera GX ve Chrome açılmıyor. Yani açılıyor ama daha hiçbir şey göremeden kapanıyor. Yardım edebilecek var mı? Edge açılıyor Edge üzerinden yazıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mayıs 2021
Opera GX ve Chrome açılmıyor. Yani açılıyor ama daha hiçbir şey göremeden kapanıyor. Yardım edebilecek var mı? Edge açılıyor Edge üzerinden yazıyorum.
3 307429 Hectopat Katılım 5 Mart 2020 Mesajlar 590 Makaleler 1 Çözümler 8 7 Mayıs 2021 #2 Aynı problem bende Opera GX ile olmuştu. Silip tekrar yüklemek sorununuzu çözebilir.
iAndrex Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #3 ILestrio dedi: Opera GX ve Chrome açılmıyor. Yani açılıyor ama daha hiçbir şey göremeden kapanıyor. Yardım edebilecek var mı? Edge açılıyor Edge üzerinden yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden görevlerini sonlandır onlar varsa sonra tekrar açmayı dene olmazsa sil yükle.
ILestrio dedi: Opera GX ve Chrome açılmıyor. Yani açılıyor ama daha hiçbir şey göremeden kapanıyor. Yardım edebilecek var mı? Edge açılıyor Edge üzerinden yazıyorum. Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden görevlerini sonlandır onlar varsa sonra tekrar açmayı dene olmazsa sil yükle.
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #4 Alakasız gelebilir ama SSD modelinizi öğrenebilir miyim?
ibrahim5 Femtopat Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #5 görev yöneticisini aç chromeye sağ tıkla görevi sonlandır aynı şeyi operaya da yap hala açılmıyorsa sil tekrar yükle
görev yöneticisini aç chromeye sağ tıkla görevi sonlandır aynı şeyi operaya da yap hala açılmıyorsa sil tekrar yükle
Saint Lucia Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2021 #6 Bazen uygulama arka planda kalıyor. İş bilgisayarımda yaşıyorum bu durumu. Görev yöneticisinden kapatıp tekrar açtığında yine aynısını yapıyorsa bilgisayarı yeniden başlat. Hiçbiri fayda etmezse silip yüklemek klişe çözüm.
Bazen uygulama arka planda kalıyor. İş bilgisayarımda yaşıyorum bu durumu. Görev yöneticisinden kapatıp tekrar açtığında yine aynısını yapıyorsa bilgisayarı yeniden başlat. Hiçbiri fayda etmezse silip yüklemek klişe çözüm.
I ILestrio Decapat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 20 7 Mayıs 2021 #7 iloveichigo dedi: Alakasız gelebilir ama SSD modelinizi öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... samsung ssd 850 evo 250 gb 307429 dedi: Aynı problem bende Opera GX ile olmuştu. Silip tekrar yüklemek sorununuzu çözebilir. Genişletmek için tıkla... denedim olmadı Düzeldi ilgilenenler için teşekkürler. Son düzenleme: 12 Mayıs 2021
iloveichigo dedi: Alakasız gelebilir ama SSD modelinizi öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... samsung ssd 850 evo 250 gb 307429 dedi: Aynı problem bende Opera GX ile olmuştu. Silip tekrar yüklemek sorununuzu çözebilir. Genişletmek için tıkla... denedim olmadı Düzeldi ilgilenenler için teşekkürler.