W walg_tr Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #1 Everything'ten baktığımda girdiğim sitelerde çıkan fotoğrafları görüyorum. Chrome geçmişinden temizliyorum ama gitmiyor. Nasıl el ile silebilirim?
Everything'ten baktığımda girdiğim sitelerde çıkan fotoğrafları görüyorum. Chrome geçmişinden temizliyorum ama gitmiyor. Nasıl el ile silebilirim?
Çözüm BenimadımYusuf 16 Ekim 2021 walg_tr dedi: Everything'ten baktığımda girdiğim sitelerde çıkan fotoğrafları görüyorum. Chrome geçmişinden temizliyorum ama gitmiyor. Nasıl el ile silebilirim? Genişletmek için tıkla... Chrome'u kaldırıp yeniden kurarak.
walg_tr dedi: Everything'ten baktığımda girdiğim sitelerde çıkan fotoğrafları görüyorum. Chrome geçmişinden temizliyorum ama gitmiyor. Nasıl el ile silebilirim? Genişletmek için tıkla... Chrome'u kaldırıp yeniden kurarak.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.239 Makaleler 3 Çözümler 83 16 Ekim 2021 #2 CTRL + A ile seçerek mi siliyorsunuz? Artı 0 Eksi
BenimadımYusuf Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 1.157 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2021 #3 walg_tr dedi: Everything'ten baktığımda girdiğim sitelerde çıkan fotoğrafları görüyorum. Chrome geçmişinden temizliyorum ama gitmiyor. Nasıl el ile silebilirim? Genişletmek için tıkla... Chrome'u kaldırıp yeniden kurarak. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2021 Artı 1 Eksi Çözüm
walg_tr dedi: Everything'ten baktığımda girdiğim sitelerde çıkan fotoğrafları görüyorum. Chrome geçmişinden temizliyorum ama gitmiyor. Nasıl el ile silebilirim? Genişletmek için tıkla... Chrome'u kaldırıp yeniden kurarak.