Berooooo Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, ben BTK'den yazılım eğitimini dinliyorum fakat Alt Tab olsun başka sekme olsun, geçince video duruyor. Sebebi nedir?
Merhaba arkadaşlar, ben BTK'den yazılım eğitimini dinliyorum fakat Alt Tab olsun başka sekme olsun, geçince video duruyor. Sebebi nedir?
Reend Kilopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 23 Mayıs 2024 #2 Berooooo dedi: Merhaba arkadaşlar, ben BTK'den yazılım eğitimini dinliyorum fakat Alt Tab olsun başka sekme olsun, geçince video duruyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ayarlar'dan performans kısmındaki bellek tasarufu ayarını kapatır mısınız? Artı 0 Eksi
Berooooo dedi: Merhaba arkadaşlar, ben BTK'den yazılım eğitimini dinliyorum fakat Alt Tab olsun başka sekme olsun, geçince video duruyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ayarlar'dan performans kısmındaki bellek tasarufu ayarını kapatır mısınız?
KS KS Berooooo Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2024 #3 Reend dedi: Ayarlar'dan performans kısmındaki bellek tasarufu ayarını kapatır mısınız? Genişletmek için tıkla... hocam kapalıymış zaten ayar fakat hala aynı durum Artı 0 Eksi
Reend dedi: Ayarlar'dan performans kısmındaki bellek tasarufu ayarını kapatır mısınız? Genişletmek için tıkla... hocam kapalıymış zaten ayar fakat hala aynı durum
Reend Kilopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #4 Berooooo dedi: hocam kapalıymış zaten ayar fakat hala aynı durum Genişletmek için tıkla... Arama çubuğunuza chrome://flags yazıp pause-background-tabs ayarını kapatmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Berooooo dedi: hocam kapalıymış zaten ayar fakat hala aynı durum Genişletmek için tıkla... Arama çubuğunuza chrome://flags yazıp pause-background-tabs ayarını kapatmayı deneyin.
KS KS Berooooo Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #5 Reend dedi: Arama çubuğunuza chrome://flags yazıp pause-background-tabs ayarını kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... hocam pause kısmını flagslarda bulamadım Artı 0 Eksi
Reend dedi: Arama çubuğunuza chrome://flags yazıp pause-background-tabs ayarını kapatmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... hocam pause kısmını flagslarda bulamadım
Reend Kilopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2024 #6 Berooooo dedi: hocam pause kısmını flagslarda bulamadım Genişletmek için tıkla... Sesi etkileyen herhangi bir eklentiniz varsa bunları kapatmayı deneyin. Hala olmuyorsa şu eklentiyi kurup bir de öyle deneyin. Artı 0 Eksi
Berooooo dedi: hocam pause kısmını flagslarda bulamadım Genişletmek için tıkla... Sesi etkileyen herhangi bir eklentiniz varsa bunları kapatmayı deneyin. Hala olmuyorsa şu eklentiyi kurup bir de öyle deneyin.