Chrome video kasma sorunu

Nefe

Kilopat
Arkadaşlar her tarayıcıda böyle ama yani film falan izleniyor ama Mito'nun PUBG videosunu izleyemiyorum. 480p izlenebiliyor o da pixel pixel kör oluyorum ya. Her foruma baktım lütfen yardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel de bu durumu dizüstü bilgisayar sahipleri yaşıyor aslında. Donanım kaynaklı bir durum diyebiliriz. Fakat driver güncellemesi, clean sistem ile çözüme kavuşturduğum çok bilgisayar da oldu. Bilgisayarınızın donanımları hakkında bilgi verirseniz belki birkaç direktif verebiliriz sosyaldeki kullanıcılar olarak.

Sistem özelliklerinizi ve İnternet paketinizi belirtin.
Ayrıca aşağıdaki resimdeki gibi görsel paylaşın.
Screenshot.png
Görseli alırken İnterneti kullanan uygulama ve diğer tarayıcı sekmelerini kapatın.
Ekran görüntüsü almak için Lightshot tarayıcı uzantısı ya da Windows uygulamasını kullanabilirsin.

Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısıdasdasd.PNG
Ekran Alıntısı.PNG
Ekran Alıntısıdasdasd.PNG
qwrqwrq.PNG

Şuan download yapıyorum ancak dün de aynı sorunu yaşadım acaba mithrain denmi kaynaklanıyor ? :D
ekleme yapıyorum download yaparak izleyince sorun çözüldü artık hep böyle izliyicem teşekkürler :D

Chrome 1080P60 FPS videolarda çok yüksek CPU tüketiyor. Büyük ihtimalle işlemcin bu kullanım karşısında takılıyor. Bağlantıdaki uzantıyı tarayıcıya ekleyin.
Sonrasında indirmeleri durdurup video tekrar açın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı