Chrome Videolarda takılma

İsmail Şeker

Hectopat
Arkadaşlar son 2 gündür Google Chrome'da videolarda takılmalar oluyor. Yaptığım denemeler ise google çerezleri baştan sildim ve google chrome kaldırıp tekrar kurdum sorun yine düzelmedi. Başka bir çözüm önerisi var mı? Anlık takılma yalnız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de ön belleği silmeyi deneyin ve Chrome'u 3. parti program kaldırma yazılımları ile komple kaldırıp CCleaner gibi programla kayıt defteri girdilerini temizleyip bilgisayarda olabildiğince Chrome ile ilgili dosya bırakmamaya çalışın. Sonra temiz bir kurulum yapıp kayıtlı yer imlerinizi içeri almadan bir video izlemeyi deneyin, yer imleri kalabalık oldukça çerezler ve geçmiş kadar performansı etkiliyor. Büyük ihtimal ile sorun çözülecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durum 6 ay önce moziila da başıma geldi. Chrome'da ne güzel problem yok derken yine aynı sorun. Nasıl çözeceğim bilmiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Yaşayan biri elbet olmuştur.

Uyuz oldum ya. Gerçi bilgisayarda şuan yazarken bile anlık donma oluyor. Virüs var büyük ihtimal. 1 Saniyelik donma oluyor şuan bile. Belki de problem tamamen bundan dolayı. Ne diyorsunuz. 1 Satır cümle yazarken 5 kere dondu şuan:)

Bu sorunu son 1 senedir yaşıyorum. Denemediğim tek birşey kaldı, o da işlemciyi değiştirmek. Onu da Mart ayı içerisinde yapacağım, bakalım o zaman bir düzelme olacak mı artık. Yapmadığım işlem, kurmadığım program, yüklemediğim güncelleme kalmadı. Daha önceden de söylemiştim, belki Paint'i bile güncellemişimdir, arada kaynamış olabilir. Beta sürücüler mi dersin, 'older' diye adlandırılan eski sürüm sürücüler mi dersin, overclock mu dersin. İnatçı bir yapım var bu yüzden bir konuda inat ettim mi yapmam lazım, yoksa uyuyamam. Ancak Chrome benden de inatçı çıktı. Bilgisayarıma Teamviewer aracılığı ile birçok kişi bağlandı birçok işlem yaptı, buna Technopat görevlileri de dahil. Geçici bir çözüm olarak Chrome'un eski bir versiyonu yüklettiler, o versiyon ile kasmalar bir nebze azalmıştı ki dediğim gibi geçici oldu ve kasmalar tekrar başladı. Güncel versiyondan mahrum kalmayayım düşüncesi ile yine son versiyonu yükledim. Daha uzatmıyım, Chrome dışında her türlü tarayıcıda videoları rahat izleyebiliyorken, hala Chrome'da videoları HD yaptığımda donmalar başlıyor. Allah kolaylık ve sabır versin demekten başka yapabileceğim birşey yok sana :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı