Arkadaşlar bugün yanlış bir uzantıya tıkladım sanırım Chrome'ye virüs bulaştirdim neye tıklarsam tıklıyım Google'yi açıyor oraya yönlendiriyor sağ üstteki üç noktaya basamıyorum bir şekilde uzantılara baktım ama hiçbir uzantı yok Chrome'de nereye tıklarsam ne yazarsam direkt Google arama yerine atıyor nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar bugün yanlış bir uzantıya tıkladım sanırım Chrome'ye virüs bulaştirdim neye tıklarsam tıklıyım Google'yi açıyor oraya yönlendiriyor sağ üstteki üç noktaya basamıyorum bir şekilde uzantılara baktım ama hiçbir uzantı yok Chrome'de nereye tıklarsam ne yazarsam direkt Google arama yerine atıyor nasıl çözebilirim?
AdwCleaner, Windows işletim sistemleri için geliştirilen, spyware ve kötü amaçlı yazılımları bilgisayardan kaldırmaya yarayan programdır. Program özel kurulum gerektirmeden indirilir ve kurulur. Basit bir arayüze sahiptir. Windows sürümünde...
Malwarebytes (eski adıyla Malwarebytes Anti-Malware, kısaca MBAM), kötü amaçlı yazılımı bulan ve kaldıran Microsoft Windows, macOS ve Android OS için bir anti-malware yazılımıdır. Malwarebytes Corporation tarafından üretilen yazılım, ilk olarak...