Chrome Virus Uyarısı

eopFnc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba bugün yaklaşık 5-10 dakika önce webde bir link gördüm merak ettim tıkladım ve karşıma 'TELEFONUNUZA VİRUS BULAŞMIŞ' yazısı çıktı altında da virüsleri sil diye bir yazıyordu bir de fotoğraflarınız, kredi kartı bilgileriniz vb. çalınabilir yazıyordu ben önce kandırdıklarını düşündüğüm için tıklamadım ancak içime kurt düştü ya doğru ise ? Bilen arkadaşlarımız beni bilgilendirebilir mi ? Çok korkuyorum bilgilerimin çalınması en korktuğum şeydir. Şimdiden teşekkürler.

Reklamlara tıkla mamanda fayda var. Eğer bir şey indirip kurmadıysa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Chrome'a virüs bulaşmış ama kredi kartı bilgilerini falan çalamaz. Sadece reklam gösterip durur sürekli. Ayarlar>Uygulamalar>Google Chrome>Verileri Sil dersen o reklamları çıkaran şey de silinmiş olur. Ama şöyle bir şey var yer işaretleri, geçmiş gibi chrome'a kayıtlı şeylerde silinir. Eğer yer işaretlerinizde önemli bir şey varsa ve şifresini hatırlamadığın bir seye Chrome'un otomatik doldurma özelliğiyle giriyorsan yapma.

Virüs İcin yer arıyorsan tıkla onların kendileri baslı baslıcasınına bir virüs o muhtemelen 360 securty yazısı cıkıyordur yada clean master indirir dikkat et onlar hepsi virüs

Hocam Yardımınız için teşekkür ederim öncelikle .☺ Dediklerinizi yaptım sorun düzeldi peki neden kredi kartı bilgileriniz vb. çalınabilir diyor daha fazla kanip yüklüyelim diye düşündüm de
ben .

yok hocam sakın aldanma bunların hepsi sosyal mühendislik yontemi haberin olsun tehlikedeyse bile müsteri hizmetlerini ara yardımcı olurlar sakın inanma yakın dostumun basına geldi kredi kartından 1900 alısveriş yapıldı suan bunun gibi yuzlerce bu işi yapan hackerlar ve kendini hacker zanneden insanlar var anlıyacağın dikkatli ol !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…