Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.679 Çözümler 52 19 Mart 2025 #1 Erişim engeli durumu falan var biliyorsunuz. Normalde Touch VPN vardı o da kullanılmıyor artık öneriniz var mı?
Erişim engeli durumu falan var biliyorsunuz. Normalde Touch VPN vardı o da kullanılmıyor artık öneriniz var mı?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.960 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #2 Eklenti değil ama en güvenilir ve iyi VPN'lerden birisi olan WARP öneririm.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.679 Çözümler 52 19 Mart 2025 #3 YüzbaşıJohnPrice dedi: Eklenti değil ama en güvenilir ve iyi VPN'lerden birisi olan WARP öneririm. Genişletmek için tıkla... Yazdım bir köşeye teşekkürler.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Eklenti değil ama en güvenilir ve iyi VPN'lerden birisi olan WARP öneririm. Genişletmek için tıkla... Yazdım bir köşeye teşekkürler.
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.515 Çözümler 34 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #4 Burak Karabal dedi: Erişim engeli durumu falan var biliyorsunuz. Normalde touch VPN vardı o da kullanılmıyor artık öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Japonya VPN'le takılıyorum googleda GoodbyeDPI da bir tercih olabilir.
Burak Karabal dedi: Erişim engeli durumu falan var biliyorsunuz. Normalde touch VPN vardı o da kullanılmıyor artık öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Ben Japonya VPN'le takılıyorum googleda GoodbyeDPI da bir tercih olabilir.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.679 Çözümler 52 19 Mart 2025 #5 İstanbul Trip dedi: Ben Japonya VPN'le takılıyorum googleda GoodbyeDPI da bir tercih olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler buna da bakacağım.
İstanbul Trip dedi: Ben Japonya VPN'le takılıyorum googleda GoodbyeDPI da bir tercih olabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler buna da bakacağım.
R roboroach Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #6 Burak Karabal dedi: Erişim engeli durumu falan var biliyorsunuz. Normalde Touch VPN vardı o da kullanılmıyor artık öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Touch VPN çalışıyor ben kullanıyorum.
Burak Karabal dedi: Erişim engeli durumu falan var biliyorsunuz. Normalde Touch VPN vardı o da kullanılmıyor artık öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Touch VPN çalışıyor ben kullanıyorum.
Hızlı Oyuncu Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #7 Burak Karabal dedi: Teşekkürler buna da bakacağım. Genişletmek için tıkla... Siz şu an hangisini kullanıyorsunuz bende VPN indireceğim de.
Burak Karabal dedi: Teşekkürler buna da bakacağım. Genişletmek için tıkla... Siz şu an hangisini kullanıyorsunuz bende VPN indireceğim de.
Burak Karabal Kilopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 9.679 Çözümler 52 20 Mart 2025 #8 roboroach dedi: Touch VPN çalışıyor ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Eklentisi artık devre dışı. Hızlı Oyuncu dedi: Siz şu an hangisini kullanıyorsunuz bende VPN indireceğim de. Genişletmek için tıkla... İdarelik olarak veepn uzantısını kullanıyorum ama bayağı yavaş.
roboroach dedi: Touch VPN çalışıyor ben kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Eklentisi artık devre dışı. Hızlı Oyuncu dedi: Siz şu an hangisini kullanıyorsunuz bende VPN indireceğim de. Genişletmek için tıkla... İdarelik olarak veepn uzantısını kullanıyorum ama bayağı yavaş.
Hızlı Oyuncu Centipat Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #9 YüzbaşıJohnPrice dedi: Eklenti değil ama en güvenilir ve iyi VPN'lerden birisi olan WARP öneririm. Genişletmek için tıkla... Gerçekten işime yaradı bende sıkıntı çekiyordum ama şu an iyi teşekkürler hocam.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Eklenti değil ama en güvenilir ve iyi VPN'lerden birisi olan WARP öneririm. Genişletmek için tıkla... Gerçekten işime yaradı bende sıkıntı çekiyordum ama şu an iyi teşekkürler hocam.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.580 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2025 #10 Burak Karabal dedi: Erişim engeli durumu falan var biliyorsunuz. Normalde touch VPN vardı o da kullanılmıyor artık öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Proton VPN: Fast & Secure - Chrome Web Store Secure your internet and protect your online privacy in one click. chromewebstore.google.com Ben bunu normal VPN olarak kullanıyordum sanırsam tarayıcı için eklenti olanı da varmış. Deneyin isterseniz hocam. Tabii hiçbir şey @İstanbul Trip hocamın dediği GoodbyeDPI yerini tutucağını zannetmiyorum. GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com
Burak Karabal dedi: Erişim engeli durumu falan var biliyorsunuz. Normalde touch VPN vardı o da kullanılmıyor artık öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Proton VPN: Fast & Secure - Chrome Web Store Secure your internet and protect your online privacy in one click. chromewebstore.google.com Ben bunu normal VPN olarak kullanıyordum sanırsam tarayıcı için eklenti olanı da varmış. Deneyin isterseniz hocam. Tabii hiçbir şey @İstanbul Trip hocamın dediği GoodbyeDPI yerini tutucağını zannetmiyorum. GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey github.com