SchraufenbergWEI Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 330 Çözümler 1 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #1 Bayağıdır Chrome kullanıyorum değiştirmek istiyorum gizlilik olarak Brave mi Chrome mi?
RockyHighway79 Centipat Katılım 15 Ağustos 2023 Mesajlar 437 Çözümler 5 23 Şubat 2024 #2 SchraufenbergWEI dedi: Bayağıdır Chrome kullanıyorum değiştirmek istiyorum gizlilik olarak Brave mi Chrome mi? Genişletmek için tıkla... Brave.
SchraufenbergWEI dedi: Bayağıdır Chrome kullanıyorum değiştirmek istiyorum gizlilik olarak Brave mi Chrome mi? Genişletmek için tıkla... Brave.
4 487218 Hectopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 1.074 Çözümler 7 23 Şubat 2024 #3 SchraufenbergWEI dedi: Bayağıdır Chrome kullanıyorum değiştirmek istiyorum gizlilik olarak Brave mi Chrome mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Brave. Her türlü daha iyi.
SchraufenbergWEI dedi: Bayağıdır Chrome kullanıyorum değiştirmek istiyorum gizlilik olarak Brave mi Chrome mi? Genişletmek için tıkla... Kesinlikle Brave. Her türlü daha iyi.
SchraufenbergWEI Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 330 Çözümler 1 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #4 Gizlilik olarak Firefox vs önerenlerde vardı şimdi Brave en iyisi mi?
S SaltanatRe Picopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #5 SchraufenbergWEI dedi: Gizlilik olarak Firefox vs önerenlerde vardı şimdi Brave en iyisi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hatta en kötüsü. "Brave, the false sensation of privacy" makalesini oku.
SchraufenbergWEI dedi: Gizlilik olarak Firefox vs önerenlerde vardı şimdi Brave en iyisi mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hatta en kötüsü. "Brave, the false sensation of privacy" makalesini oku.
Alihaydar1 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #6 SchraufenbergWEI dedi: Bayağıdır Chrome kullanıyorum değiştirmek istiyorum gizlilik olarak Brave mi Chrome mi? Genişletmek için tıkla... Dostum kesinlikle Brave. Çünkü Google gibi bilgilerini paylaşmıyor.
SchraufenbergWEI dedi: Bayağıdır Chrome kullanıyorum değiştirmek istiyorum gizlilik olarak Brave mi Chrome mi? Genişletmek için tıkla... Dostum kesinlikle Brave. Çünkü Google gibi bilgilerini paylaşmıyor.
SchraufenbergWEI Decapat Katılım 19 Şubat 2023 Mesajlar 330 Çözümler 1 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #7 Hangi taracıyıyı yükleyeyim kafam karıştı?
S SaltanatRe Picopat Katılım 11 Kasım 2023 Mesajlar 55 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #8 SchraufenbergWEI dedi: Hangi taracıyıyı yükleyeyim kafam karıştı? Genişletmek için tıkla... Librewolf
SchraufenbergWEI dedi: Hangi taracıyıyı yükleyeyim kafam karıştı? Genişletmek için tıkla... Librewolf
Physchopath Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2019 Mesajlar 3.398 Çözümler 45 Yer Menzoberranzan 23 Şubat 2024 #9 Alihaydar1 dedi: Dostum kesinlikle Brave. Çünkü Google gibi bilgilerini paylaşmıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanıcının bilgilerini kullanmayan bir tane bile uygulama yok coni.
Alihaydar1 dedi: Dostum kesinlikle Brave. Çünkü Google gibi bilgilerini paylaşmıyor. Genişletmek için tıkla... Kullanıcının bilgilerini kullanmayan bir tane bile uygulama yok coni.
YigiTZ0 Kilopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3.030 Makaleler 8 Çözümler 44 23 Şubat 2024 #10 Tasarım, uyumluluk olarak Chrome. Özellik istiyorsan Brave. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2024